Reklama

Pisnja dlja tyh, hto vymušeno pokynuv dim i vidčuvaje sebe čužym ta samotnim u novomu misti

Šmiska vypustyla syngl «Misto» z majbutńogo ER i prezentuje jogo vže 20 lypnja na Atlas United 2024 
Читати кирилицею
Pisnja dlja tyh, hto vymušeno pokynuv dim i vidčuvaje sebe čužym ta samotnim u novomu misti
  1. Головна
  2. Muzyka
  3. Pisnja dlja tyh, hto vymušeno pokynuv dim i vidčuvaje sebe čužym ta samotnim u novomu misti
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Šmiska vypustyla syngl «Misto» z majbutńogo ER i prezentuje jogo vže 20 lypnja na Atlas United 2024 

Šmiska (Shmiska) — moloda ukraїnśka artystka z Černigova, jaka pereїhala v Paryž na počatku povnomasštabnogo vtorgnennja. Її nova pisnja «Misto» pro i dlja žinok, jaki vyїhaly za kordon čerez vijnu čy migruvaly z inšyh pryčyn i ridko povertajuťsja dodomu.

Ja napysala її todi, koly vperše pryїhala v ridnyj Černigiv za dva roky pislja povnomasštabnogo vtorgnennja i zrozumila, ščo ce misto biľše ne moje, v ńomu nemaje miscja dlja mene ta moїh mrij. Lyšylyś lyše spogady i z nymy zalyšylaś ja na tomu ž misci todi ž, ščo j bula tut vostannje. Niby mene vyrizaly z inšogo žurnalu ta vkleїly v gazetu. Cja pisnja pro samotnisť i pro te, jak vono — vidčuvaty sebe zajvym. Ja vpevnena, ščo bagato našyh ljudej, ščo buly vymušeni pokynuty dim, rozdiljať zi mnoju ci emociї

Renata Tovstenko, Shmiska, Avtorka pisni

Sluhaty pisnju možna na vsih strymingovyh platformah za posylannjam.

Shmiska (Šmiska)

Shmiska (Šmiska)

Shmiska (Šmiska) — tvorčyj projekt Renaty Tovstenko z Černigova. Artystka počala zajmatyś muzykoju davno, ta peršyj reliz vidbuvsja lyše kiľka rokiv tomu. Najbiľš vpiznavana її pisnja — «Zapaľnyčka», vona vyjšla torik, švydko zavirusylaś v TikTok i vže maje kiľka miľjoniv prosluhovuvań na strymingah. U Franciї Renata je častoju gosteju koncertnyh majdančykiv ta festyvaliv, a najbiľšym dosjagnennjam narazi stav vystup na paryźkomu Rock en Seine u 2023 roci, a ćogo roku — na festyvali MISS’SING.

Renata navčajeťsja v Paryži i často pryїzdyť v Ukraїnu do ridnyh ta druziv, a takož vystupaje na festyvaljah. Torik Shmiska zigrala na podijah “Požeža” ta “Bešket”. Nastupnogo tyžnja, 20 lypnja 2024 roku, stane hedlajnerkoju Light Stage vid kontrabass promo na festyvali Atlas United, de j prezentuje novu pisnju “Misto”. Krim učasti u cij najmasštabnišij v Ukraїni muzyčnij podiї, Renata gotujeťsja do mini turu, tož čekajte na Šmisku z koncertamy ta stežte za novynamy v Instagram ta TikTok.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...