Reklama

🤘 Brjus Dikinson podilyvsja peršym synglom z soľnogo aľbomu The Mandrake Project

Читати кирилицею
youtube.com
🤘 Brjus Dikinson podilyvsja peršym synglom z soľnogo aľbomu The Mandrake Project
  1. Головна
  2. Muzyka
  3. 🤘 Brjus Dikinson podilyvsja peršym synglom z soľnogo aľbomu The Mandrake Project
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Frontmen ta vokalist Iron Maiden, Brjus Dikinson, podilyvsja peršym synglom Afterglow Of Ragnarok zi svogo majbutńogo soľnogo aľbomu The Mandrake Project.

Razom z cym vin takož vyklav muzyčne video, jake skoriše možna nazvaty korotkometražnym fiľmom, jakyj rozkryvaje nam, ščo take The Mandrake Project. Jak vidznačyv Dikinson:

Cym trekom bulo važlyvo zadaty ton projektu. Jak i naležyť jogo nazvi, ce važka pisnja, i v nij je čudovyj velykyj ryf... ale v pryspivi takož je spravžnja melodija, jaka vidobražaje svitlo i tiń, jaki nese v sobi rešta aľbomu... i prosto začekajte, poky vy ne pobačyte video!

Takož stalo vidomo trohy biľše, ščo take The Mandrake Project, adže ce ne lyše nova muzyka, a pohmura, dorosla istorija pro vladu, zlovžyvannja i boroťbu za identyčnisť na tli naukovogo i okuľtnogo genija.

Ce bude takož i grafična novela stvorena Dikinsonom, za scenarijem Toni Li ta z iljustracijamy Staza Džonsona dlja Z2 Comics. Serija bude skladatyś z 12 epizodiv, jaki buduť ob’jednani u try grafični romany i vyjduť u 2024 roci.

Takož u fizyčnomu vydanni synglu ti hto jogo prydbaje otrymajuť vośmystorinkovyj komiks-prykvel do The Mandrake Project.

View post on Instagram
 

Reliz aľbomu zaplanovano na 2024 rik. Vidznačymo, ščo dlja muzykanta ce bude perša za majže 20 rokiv soľna plativka z časiv vyhodu u 2005 roci Tyranny of Souls.

Ščodo The Mandrake Project, to novyj aľbom takož stane prodovžennjam spiľnoї roboty vokalista z gitarystom ta prodjuserom Roy Z.

Pro sam aľbom Dikinson raniše vidznačyv:

Cej aľbom stav dlja mene duže osobystoju podorožžju, i ja nadzvyčajno pyšajusja nym, my z Roy Z planuvaly, pysaly i zapysuvaly jogo rokamy, i ja duže radyj, ščo ljudy narešti jogo počujuť.

Trek-lyst The Mandrake Project:

  1. Afterglow Of Ragnarok (5:45)
  2. Many Doors To Hell (4:48)
  3. Rain On The Graves (5:05)
  4. Resurrection Men (6:24)
  5. Fingers In The Wounds (3:39)
  6. Eternity Has Failed (6:59)
  7. Mistress Of Mercy (5:08)
  8. Face In The Mirror (4:08)
  9. Shadow Of The Gods (7:02)
  10. Sonata (Immortal Beloved) (9:51)

Naperedodni takož Judas Priest podilyvsja novym synglom Trial By Fire zi svogo majbutńogo aľbomu.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...