Reklama

👀 Dyviťsja klip na ostannju v istoriї The Beatles pisnju Now and Then

Читати кирилицею
👀 Dyviťsja klip na ostannju v istoriї The Beatles pisnju Now and Then
  1. Головна
  2. Muzyka
  3. 👀 Dyviťsja klip na ostannju v istoriї The Beatles pisnju Now and Then
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ostanni kiľka dniv je dovoli radisnymy dlja šanuvaľnykiv The Beatles, vony maly zmogu počuty novu pisnju vid gurtu ta peregljanuty korotkometražku pro neї, a teper my možemo podyvytysja j klip na kompozyciju.

Varto zauvažyty, ščo sama kompozycija Now and Then teper maje oficijno staty j ostanńoju u dyskografiї «bitliv».

Davno mifologizovane demo Džona Lennona bulo vperše vzjate do roboty v ljutomu 1995 roku Polom, Džordžem i Ringo v ramkah proektu The Beatles Anthology ale vono tak i zalyšylosja nezaveršenym, častkovo čerez nemožlyvi tehnologični vyklyky, pov'jazani z robotoju z vokalom Džona, zapysanym na plivku v 1970-h rokah. Rokamy zdavalosja, ščo pisnja nikoly ne bude zaveršena. Ale u 2022 roci stavsja ščaslyvyj vypadok. Rozroblena Piterom Džeksonom i jogo komandoju programna systema, jaku vykorystovuvaly pid čas vyrobnyctva dokumentaľnogo serialu Get Back, narešti vidkryla šljah do vidokremlennja vokalu Džona vid jogo fortepiannoї partiї.

Režyserom klipu vystupyv Piter Džekson i zagalom video opysane jak «gostryj i gumorystyčnyj» vizuaľnyj obraz, jakyj «zaprošuje gljadačiv vidsvjatkuvaty pozačasovu i micnu ljubov The Beatles odyn do odnogo razom z Džonom, Polom, Džordžem i Ringo, koly vony stvorjujuť ostannju pisnju The Beatles.

Nagadajemo, ščo neščodavno Pol Makkartni rozpoviv, jak vykorystovuvav štučnyj intelekt, ščob «vytjagty» golos Džona Lennona zi starogo demozapysu dlja zaveršennja roboty nad šče ne nazvanym trekom.

Sam Makkartni otrymav demozapys novogo treku vid vdovy Lennona, Joko Ono, šče u 1994 roci. Cja nenazvana pisnja bula odnijeju z kiľkoh na kaseti pid nazvoju For Paul, jaku Lennon zapysav nezadovgo do jogo vbyvstva.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...