Reklama

Orkestr NAONI z projektom muzyčnoї terapiї “Kinosymfonija”

Uvaga!!! U zv'jazku iz zminamy u gastroľnomu grafiku NAONI koncert z programoju "Kinosymfonija"perenosyťsja na 19 lystopada 2023 roku o 19:00
Читати кирилицею
Orkestr NAONI z projektom muzyčnoї terapiї “Kinosymfonija”
  1. Головна
  2. Muzyka
  3. Orkestr NAONI z projektom muzyčnoї terapiї “Kinosymfonija”
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Uvaga!!! U zv'jazku iz zminamy u gastroľnomu grafiku NAONI koncert z programoju "Kinosymfonija"perenosyťsja na 19 lystopada 2023 roku o 19:00

Uvaga!!! U zv’jazku iz zminamy u gastroľnomu grafiku NAONI koncert z programoju “Kinosymfonija”, provedennja jakogo bulo zaplanovano na 3 lystopada 2023 roci v Pochayna Event Hall perenosyťsja na 19 lystopada 2023 roku o 19 god. Pochayna Event Hall. Vsi kvytky prydbani na 3 lystopada buduť dijsnymy na novu datu. Z pytań povernennja kvytkiv vy možete zvernutyś do kvytkovogo operatora v jakogo zdijsnjuvaly pokupku.

Vperše! Prygolomšlyve šou vid NAONI z projektom muzyčnoї terapiї “Kinosymfonija”

19 lystopada v Pochayna Event Hall znamenytyj orkestr NAONI, semykratnyj 🏆peremožeć projektu «Bytva orkestriv», pojednaje v odnomu šou muzyčni hity z najuljublenišyh fiľmiv, kostjumovani performansy i vražajuču krugovu projekciju.

Unikaľni ukraїnśki narodni instrumenty🎼, jaki v takomu pojednanni ne zvučať biľše v žodnomu muzyčnomu projekti svitu, vidtvorjať uljublenu muzyku z svitovyh kinohitiv. Krugova videoprojekcija zanuryť v atmosferu muzyčnoї podoroži ta stvoryť vidčuttja osobystoї prysutnosti u fiľmi.

V programi muzyka z 🎬 “Zorjanyh vijn”, “Hreščenogo baťka”, “Spyska Šyndlera” i “Garri Pottera”, “Gry Prestoliv” i “Šerloka Holmsa”, “Misija nezdijsnenna” i “Pirativ Karybśkogo Morja”.

A teper dodajte do ćogo žyve vykonannja, ob’jemne zvučannja velykogo orkestru i nepovtornyj ukraїnśkyj koloryt! 🇺🇦🇺🇦

Ce bude nezabutnij večir, povnyj prygod!

De: Pochayna Event Hall, pr. Stepana Bandery, 23

Koly: 19 lystopada, 19.00

Kvytky: https://bit.ly/Naoni_fbs

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...