Reklama

🎤 Vyjšov novyj syngl Majli Sajrus Used To Be Young

Читати кирилицею
🎤 Vyjšov novyj syngl Majli Sajrus Used To Be Young
  1. Головна
  2. Muzyka
  3. 🎤 Vyjšov novyj syngl Majli Sajrus Used To Be Young
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Spivačka Majli Sajrus predstavyla novu pisnju Used To Be Young, jaka pobačyla svit razom z muzyčnym video.

Raniše Sajrus dražnyla šanuvaľnykiv novoju pisneju — spočatku anonsuvala syngl, a potim podilylasja u socmerežah tekstom kompozyciї.

U klipi spivačka vdjagnena u futbolku z Miki Mausom, ščo je maskotom Disnej. Ce može buty posylannjam na kar’jeru Sajrus, ščo počynala svij šljah z učasti v seriali «Hanna Montana» vid Disney Channel. Protjagom uśogo žyttja spivačka neodnorazovo krytykuvala projekt.

Majli napysala pisnju majže dva roky tomu i rozpovila, ščo vypuskaje її śogodni, tomu ščo cja data je znamennoju v її kar’jeri. Rivno 10 rokiv tomu Majli vypustyla syngl Wrecking Ball i vykonala svij znamenytyj vystup z Robinom Tikom na ceremoniї VMA.

Krim togo, včora, 24 serpnja, vyjšov speciaľnyj TV-epizod na telekanali ABC pid nazvoju Endless Summer Vacation: Continued (Backyard Sessions). V ńomu spivačka podilylasja retrospektyvnymy interv’ju, v jakomu rozpovidala istoriї pro perši 30 rokiv svogo žyttja.

Nagadajemo, na počatku ćogo roku Majli Sajrus vypustyla aľbom Endless Summer Vacation. Peršyj syngl Flowers debjutuvav na peršomu misci ta stav najbiľšym hitom spivačky v її kar’jeri.

Jak my rozpovidaly raniše, Majli Sajrus z’javyťsja u muľtseriali «Ljudśki resursy», spinofi Big Mouth vid Netflix.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...