Reklama

🎤 Solistka Portishead zrobyla kaver na Joy Division ta Devida Bovi

Читати кирилицею
🎤 Solistka Portishead zrobyla kaver na Joy Division ta Devida Bovi
  1. Головна
  2. Muzyka
  3. 🎤 Solistka Portishead zrobyla kaver na Joy Division ta Devida Bovi
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Solistka ta odna iz zasnovnyć Portishead Bet Gibbons razom z gurtom Miraculous Love Kids zrobyla kaver na Atmosphere/Heroes — zlipleni razom pisni Joy Division ta Devida Bovi.

Nova pisnja zapysana zarady blagodijnosti ta zarady uvagy do Miraculous Love Kids. Cej gurt stvoryly žinky, jaki poїhaly z Afganistanu pislja togo, jak vlada perejšla do Talibanu, jakyj suvoro obmežyv prava i svobody žinok.

Narazi divčata z Miraculous Love Kids znahodjaťsja v Afganistani ta Pakystani razom zi svoїmy sim’jamy. Tam vony poznajomylysja z amerykanśkym muzykantom ta aktyvistom Lenni Kordoloju, stvoryvšy gurt.

Dlja mene bulo velykoju čestju popracjuvaty razom z Miraculous Love Kids nad Atmosphere/Heroes i buty golosom poruč z cymy horobrymy ta krasyvymy divčatamy z Afganistanu.

Bet Gibbons , solistka Portishead

Prokomentuvav pisnju j Kordola, zaznačyvšy, ščo Gibbons vže davno slidkuje za podijamy v Afganistani.

Vona pidtverdyla svoju pidtrymku i projavyla ščedrisť duhu do divčat, ščo bulo bezcinnym, oskiľky vona dijsno je odnym z najvelyčnišyh golosiv u sučasnomu sviti. Cja pisnja iljustruje važke stanovyšče žorstoko prygnoblenyh ljudej u sviti. Zokrema, divčat i žinok Afganistanu, zvidky pohodjať Miraculous Love Kids.

Lenni Kordola

Raniše my rozpovidaly, ščo gitaru z avtografom spivačky Tejlor Svift prodaly za $120 tys. na aukcioni OK Kids Korral. Košty perekažuť na pidtrymku ditej, ščo hvori na rak.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...