Reklama

🐠 P'jať novyh trekiv p'jatnyci — 21 kvitnja. TikTok zminjuje muzyčnyj landšaft

Читати кирилицею
🐠 P'jať novyh trekiv p'jatnyci — 21 kvitnja. TikTok zminjuje muzyčnyj landšaft
  1. Головна
  2. Muzyka
  3. 🐠 P'jať novyh trekiv p'jatnyci — 21 kvitnja. TikTok zminjuje muzyčnyj landšaft
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

U serpni 2021 roku my zapustyly rubryku «P’jať trekiv», ščob rozpovidaty vam pro novu muzyku, ščo vyjšla u p’jatnycju, i na jaku varto zvernuty uvagu. Na žaľ, vedennja rubryky dovelosja perervaty, ale śogodni my do neї povertajemosja.

Sogodni vidbulosja odrazu dva velykyh «tiktok-relizy», z jakyh my j počnemo.

💪 CHINCHILLA — Little Girl Gone

Islandśka prodjuserka i spivačka z namy uže dekiľka rokiv, odnak do ćogo momentu uvaga do neї bula dosyť pomirnoju. Debjutnyj aľbom Awakening 2020 roku zvučyť dosyť syro i malocikavo. Odnak dnjamy novyj її trek duže spodobavsja audytoriї tiktoka, jaka tut že počala znimaty z nym tysjači video, i vže naviť zaslužyv na svoju storinku v encyklopediї memiv.

U pisni jdeťsja pro te, jak CHINCHILLA boreťsja z gendernymy uperedžennjamy j znecinennjam svoїh dosjagneń. Tomu j pisnja pryjšla do duši divčatam — napryklad, ja bačyv tiktoky pid cju pisnju vid likarok, do jakyh dosi pryhodjať pacijenty zi slovamy «ja ne virju, ščo žinka može buty horošym likarem».

Trek «Šynšyly» prodovžuje trend feministyčnyh tiktok-hitiv, jakyj rozpočala Peris Paloma svojeju pisneju labour.

🐠 corook – if i were a fish ft. olivia barton

Dlja corook abo Korinn Sevedž zapuskaty tiktok-hity — ne v novynku. Vlitku mynulogo roku vona vypustyla pisnju it’s ok, jaka takož duže zajšla ljudjam, bo bula pro te, ščo ce ok — buty ne ok, ščo duže aktuaľno.

if i were a fish bere tym samym — perevažno ščyristju, ale odnoznačno varto vidznačyty čujku Korinn do čipkyh melodij. Čy vyjde u neї staty Edom Šyranom svogo času, podyvymoś.

Na cju pisnju do corook pryjednalasja її podruga Olivija Barton, jaka tež artystka, i robyť muzyku v žanri «nasliduvannja Fibi Bridžers», odnak iz ćogo tež može vyjty ščoś cikave, jakščo їj vdasťsja vidnajty svoju movu.

⚓️ ENLEO — čornemore

Ukraїnśkyj muzykant, jakyj takož stav populjarnym spočatku čerez TikTok na kaverah Another Love ta Take Me To Church, vypustyv svoju pisnju.

👾 Stas Koroľov — your princess in another castle

Pislja vypusku aľbomu-perfomansu O_h Stas Koroľov ne zbyrajeťsja sproščuvaty nam rozuminnja svojeї tvorčosti, a proponuje publici zrostaty do jogo rivnja. I ce ridkisnyj vypadok na ukraїnśkij sceni, koly artyst maje na ce povne pravo.

🌇 Arlo Parks — Blades

A ot vlasnycja vsih možlyvyh brytanśkyh muzyčnyh nagorod Arlo Parks navpaky ruhajeťsja do trošky biľš populjarnogo zvuku z elementamy dysko na svojemu novomu treku.

Na śogodni vse. Ale takož rekomendujemo počytaty pro aľbom Maka DeMarko, jakyj skladajeťsja zi 199 trekiv, a takož novyj reliz gurtu dity inženeriv.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...