Reklama

Awesome: zuhvalyj trek vid učasnyka «Golos kraїny», repera Gera Gerc 

Meta treku nagadaty ukraїncjam, ščo vsi vony zaraz supergeroї, jaki tvorjať istoriju.
Читати кирилицею
Awesome: zuhvalyj trek vid učasnyka «Golos kraїny», repera Gera Gerc 
  1. Головна
  2. Muzyka
  3. Awesome: zuhvalyj trek vid učasnyka «Golos kraїny», repera Gera Gerc 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Meta treku nagadaty ukraїncjam, ščo vsi vony zaraz supergeroї, jaki tvorjať istoriju.

Zaraz z’javljajeťsja bagato novyh piseń pro vijnu. Vsi vony prosjaknuti billju, gorem, vidčajem, žagoju pomsty. Prote, za dumkoju avtoru Awesome Gera Gerc, narazi ukraїncjam ne vystačaje potužnogo treku sprjamovanogo same na ukriplennja, a ne znyščennja. https://youtu.be/WgDP9JdgQJQ Za zadumom avtora Awesome maje nadyhnuty ukraїnciv ta zdijnjaty cunami-hvylju bojovogo duhu jak sered bijciv na peredovij, TRO ta volonteriv, tak i sered cyviľnyh pracivnykiv i syl zabezpečennja. Meta treku — nagadaty ukraїncjam, ščo vsi i kožen z nyh zaraz supergeroї, jaki tvorjať istoriju i boronjať vid zla ne tiľky svoju kraїnu, a i vsju planetu, pidbaďoryty їhnju micinisť ta bojovyj duh.

V buremnij dijaľnosti volontera dosyť skladno znajty čas na tvorčisť. Buď-jakyj element zahystu, zbroї, buď-jakyj prylad ta zbir na ńogo zdajuťsja važlyvišymy. Ale potim ty rozumiješ, ščo pravyľnyj trek dopomože, nadyhne ta pidtrymaje vsih našyh ne menše, a inodi, naviť, biľše, niž inše. Ja hoču, aby ukraїnci ne zdavalysja, ne vpadaly u vidčaj, i ne tiľky znaly, hto vony je. A j pyšalysja cym faktom. Bo kožen z nyh, kožen z nas śogodni Awesome

Gera Gerc
 Energijni bity ta dropy v treci Awesome razom z reperom rozdilyly Verhovnyj Golovnokomanduvač Zbrojnyh Syl Ukraїny – Volodymyr Zelenśkyj, ta legendarnyj klasyk ukraїnśkogo kino i mystectva – Bogdan Stupka.

Spočatku z’javylasja kompozycija. Ja i ne dumav, ščo na nij bude htoś, okrim mene. Ta ci slova dvoh velykyh čolovikiv vykarbuvani v moїj pam’jati, vidkoly ja їh počuv. I ščojno ja vidsluhav peršyj draft treku, vony sami staly na svoї miscja.

Gera Gerc
Trek Awesome možna prosluhaty na strimingovyh platformah: Spotify, iTunes, Youtube. Clidkuvaty za Gera Gerc u socmerežah: Facebook, Instagram

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...