Reklama

🥰 Spravžnja ljubov isnuje

Vražennja vid mojeї peršoї večirky v Evropi
Читати кирилицею
🥰 Spravžnja ljubov isnuje
  1. Головна
  2. Muzyka
  3. 🥰 Spravžnja ljubov isnuje
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Vražennja vid mojeї peršoї večirky v Evropi

Ce bula moja perša poїzdka v Amsterdam i meni poščastylo vidvidaty ce misto jak raz pid čas tyžnja Amsterdam Dance Event.

My kupyly kvytky razom z mojeju podrugoju v avtobusnyj tur Eurotrips Ukraine i ce bula moja perša dorosla podorož bez suprovodu baťkiv.

V Amsterdami my provely cilyh 3 dni. U peršyj deń my pryїhaly i oznajomylysja z mistom pid čas ekskursiї, a na drugyj deń uvečeri ja poїhala na odnu z večirok Amsterdam Dance Event (ADE).

Meni tak spodobalosja, ščo ja povernulasja v goteľ tiľky vranci, ščob vstygnuty pryjnjaty duš, posnidaty, zibraty reči j vstygnuty vidnesty їh v avtobus, tomu ščo vže vvečeri o 23:00 my povynni buly їhaty v misto Pragu.

U deń vid’їzdu v mene vže buly plany – ja vyrišyla vidvidaty šče odnu dennu večirku, lokacija jakoї perebuvala v školi. Cilu dobu ja perebuvala na nogah bez snu, i vstygla vidvidaty za cej čas až 2 večirky!

 

Koly ja vidnesla reči v avtobus, vidrazu ž poїhala na dennu večirku v školu. Potravyvšy tudы, moemu zdyvuvannju ne bulo mež. Vperše u svojemu žytti ja potrapyla na večirku, de bulo tak garno! Vsi try poverhy školy buly prykrašeni v riznomu styli.

 

Meni duže spodobalasja lokacija v sport zali, a šče na treťomu poversi v aktovomu zali, de grav Jan Blomqvisr svij trek More.

Nikoly do ćogo momentu ja ne sluhala jogo raniše. A pislja cijeї večirky kožen raz čujučy cej trek vse moje tilo pokryvajeťsja neskinčennym čyslom murašok i pryjemne teplo rozlyvajeťsja vseredyni.

Ja čitko pam’jataju moment, koly pid čas ćogo treku ja pobačyla hlopcja z divčynoju, jaki stojaly obnjavšyś i dyvylysja odyn odnomu v oči.

Vony buly nastiľky garmonijni, ščo zdavalysja jedynym cilym. Cja prekrasna para načebto spilkuvalaś lyš pogljadom. I v ćomu pogljadi čytalasja turbota, nižnisť, vzajemorozuminnja, ljubov i družba. Ja nikoly raniše ne bačyla ničogo podibnogo.

Na toj moment u mene nikoly ne bulo garmoničnyh vidnosyn i ja naviť ne znala, čy isnujuť vony vzagali. Ale koly ja pobačyla cju paru, ja ne prosto diznalasja, ščo taki vidnosyny je – ja ščyro poviryla, ščo i v mene tež možuť buty taki vidnosyny.

Ja usvidomyla, ščo hoču daruvaty svoju turbotu, uvagu i ljubov. Ne ščob mene ljubyly (jak raniše u mene buv takyj šablon), a samij ljubyty v peršu čergu i dilyťsja cijeju ljubov’ju.

Možlyvo, atmosfera družby, dobroty j ščastja, jaka napovnjuvala cju škiľnu večirku vplynula na moju podaľšu dolju. Možlyvo, ce buv moment mogo pereosmyslennja vidnosyn, koly ja pronyklaś obrazom tijeї samoї kazkovoї pary.

A možlyvo, ce bulo vse razom. Ale povernuvšyś do Kyjeva čerez 3 tyžni v ničnomu klubi Closer ja zustrila svogo majbutńogo čolovika.

I z togo času my namagajemosja kožen deń vybudovuvaty vidnosyny na vzajemorozuminni ta vzajemodopomozi. Budujemo našu sim’ju na micnomu fundamenti ljubovi j vdjačnosti odyn odnomu.

Buď laska, viźmiť učasť u opytuvanni ce dopomože rozvytku našogo projektu:

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...