Reklama

🎥 Zjomky 4-go sezonu «Bridžertoniv» vidkladeno do oseni — reliz možlyvyj uže u 2026 roci

Читати кирилицею
netflix.com
🎥 Zjomky 4-go sezonu «Bridžertoniv» vidkladeno do oseni — reliz možlyvyj uže u 2026 roci
  1. Головна
  2. Kino i serialy
  3. 🎥 Zjomky 4-go sezonu «Bridžertoniv» vidkladeno do oseni — reliz možlyvyj uže u 2026 roci
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Tretij sezon «Bridžertoniv» na Netflix lyše neščodavno zaveršyvsja i zvisno, ščo fanaty serialu uže očikujuť na jogo prodovžennja. Odnak, zdajeťsja, їm dovedeťsja deščo začekaty na četvertyj sezon.

Portal What’s on Netflix povidomljaje, ščo zjomky prodovžennja maly b rozpočatysja uže ćogo lita ta zaveršytysja vzymku ćogo roku. Prote z nevidomyh pryčyn їh perenesly i teper očikujeťsja, ščo aktory povernuťsja na znimaľnyj majdančyk uže v seredyni veresnja. Zaveršennja zjomok očikujeťsja uže v kvitni 2025 roku.

Takož portal nagadav j slova šouranerky serialu Džess Braunell:

My pracjujemo nad tym, ščob vypuskaty sezony švydše, ale na zjomky jde visim misjaciv, a potim їh treba montuvaty, a potim dubljuvaty vsima movamy. I napysannja scenariїv takož zajmaje duže bagato času, tomu my pracjujemo v dvoričnomu tempi, my namagajemosja pryskorytysja, ale deś v ćomu diapazoni.

Tomu varto očikuvaty, ščo «Bridžertony» znovu zavitajuť na Netflix ne raniše 2026 roku.

Nagadajemo, ščo «Bridžertony» zasnovani na romanah-bestselerah Džuliї Kvinn (psevdonim Džuli Pottinger)  ta rozpovidajuť istoriju simoh brativ i sester Dafny Bridžerton, jaki šukajuť kohannja ta ščastja u vysokomu londonśkomu suspiľstvi.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...