Реклама

🤳🏻 Telegram запустив преміум передплату: що там є

Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤳🏻 Telegram запустив преміум передплату: що там є
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤳🏻 Telegram запустив преміум передплату: що там є
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Новини про запуск передплати Telegram Premium розпочались з того, що месенджер став одним з найпопулярніших застосунків у світі і його кількість активних користувачів досягнула 700 мільйонів людей на місяць.

У застосунку зазначають, що платна підписка необхідна для того, аби підтримувати розробників.

Відтак із Telegram Premium можна отримати доступ до:

  • Збільшення лімітів

Збільшення лімітів відбудеться у всіх сенсах — кількості чатів у теці (зі 100 до 200), ліміту підписок на канали (з 500 до 1000), кількості доступних тек (з 10 до 20), кількість обраних стікерів (з 5 до 10) та багато іншого.

  • Більша швидкість завантаження

Telegram Premium надасть можливість швидше завантажувати медіа та документи у кеш-пам’ять. Користувачам з передплатою надаватиметься більший пріоритет на завантаження.

  • Завантаження файлів до 4 ГБ

В хмару месенджера можна буде завантажувати файли до 4 гігабайтів. Для користувачів без передплати можна буде завантажувати файли до 2 гігабайтів й хмара буде надалі безкоштовною для всіх.

  • Конвертація голосових повідомлень у текст

Однією з найцікавіших функцій Telegram Premium це стане можливість трансформації голосових повідомлень у текстові. Щоправда, наразі точно невідомо, чи зможе функція трансформувати у текст голосове, скажімо, на дев’ять хвилин.

  • Преміальні стікери

Щомісяця для власників Telegram Premium будуть з’являтись нові стікери з анімаціями на весь екран. Такі стікери будуть ексклюзивними й надсилатимуть їх лише люди з передплатою.

  • Анімовані аватари та позначки

У преміальних користувачів відео-аватари відображатимуться не тільки при розкритті профілю, а й у самих чатах. Також з Telegram Premium буде спеціальна позначка у вигляді зірочки у користувача.

Ціна передплати Telegram Premium на місяць складає $5,99 у App Store. Доступ до нової функції поступово з’являтиметься у всіх користувачів.

Детальніше ознайомитись із можливостями передплати можна за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...