Реклама

👂 Чутки: Apple розробляє власну консоль за допомоги колишніх інженерів Xbox

Čytaty latynkoju
👂 Чутки: Apple розробляє власну консоль за допомоги колишніх інженерів Xbox
  1. Головна
  2. Техно
  3. 👂 Чутки: Apple розробляє власну консоль за допомоги колишніх інженерів Xbox
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Apple можуть працювати над розробкою власної консолі. Допомагають їм у цьому колишні робітники Xbox. По це повідомив редактор Windows Central Джез Корден.

Читайте також: 🥰 Як ми плануємо заохочувати авторів

Поділився він цією інформацією, що доволі інтригує, в останньому епізоді свого подкасту Xbox Two, де Корден є одним із двох ведучих.

Протягом останнього часу я доволі часто чую, що Apple переманює інженерів з Xbox, для того, щоб зробити власну консоль. Я чув, що протягом багатьох років Apple досліджувала питання створення ігрової консолі, і я не знаю, чи буде це у форматі VR, чи метавсесвіту, чи чогось подібного. До того ж деякі інженери, яких Apple переманила з Microsoft, роздумували над створенням власної консолі

Джез Корден

Однак розповідаючи про це, він зазначив, що його джерела стосовно цієї чутки не є доволі «великими». Наразі немає жодної документації, яка б могла це підтвердити. До того ж в Apple є доволі невдалий досвід з ігровими девайсами.

 

apple

Apple Pippin ігрова приставка, спроєктована Apple Computer в середині 1990-х років. У травні 2006 її було названо PC World Magazine одним з 25 найгірших технічних продуктів за весь час

Принагідно Корден також відзначив, що Apple славиться тим, що скасовує великі проєкти, перш ніж вони побачать світ. Тому цілком імовірно, що навіть якщо ця консоль колись дійсно була в розробці, її могла спіткати подібна доля.

Однак, хай там що все-таки це доволі цікава інформація для роздумів, особливо у світлі останніх новин із фронту Microsoft, яка нещодавно уклала найбільшу угоду в ігровій індустрії на суму у майже $69 млрд. До того ж нагадаємо, що однією з найбільших франшиз останньої є серія Halo, яка на початку розроблялася як ексклюзив для Apple.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...