Реклама

🤖 Amazon презентував свого робота-помічника: що вміє 

Čytaty latynkoju
🤖 Amazon презентував свого робота-помічника: що вміє 
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤖 Amazon презентував свого робота-помічника: що вміє 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно компанія Amazon представила новий гаджет для дому — робота-помічника, на ім’я Astro. За розмірами дроїд нагадує невеличкого собаку.

Робот має три колеса — два великих задніх для пересування та переднє маленьке для поворотів. Також Astro оснастили камерою, яка знаходиться на висувному кронштейні довжиною у метр.

Читайте також: 🧾 Передбачення для вас. Чи здатні пророцтва з магазинних чеків змінити життя — історії та експеримент редакції

Робот виконує функцію помічника — патрулює будинок за відсутності господарів, відтворює музику чи відеодзвінки чи просто знаходить та розповідає необхідну інформацію з інтернету. Astro може запам’ятовувати обличчя мешканців, що також можна використовувати. Наприклад, у невеличкий відсік можна покласти якісь речі та сказати роботу, аби він відніс їх іншій людині у другій кімнаті. Щоправда, наразі робот дроїд не може підніматись на другий поверх та долати якісь перешкоди, тому він може бути у пригоді лише на одному якомусь поверсі.

Серед іншого Astro можна керувати за допомогою смартфону — це може бути корисним, якщо робота використовувати як наглядача за людьми, які живуть наодинці й котрим може бути потрібна допомога, наприклад, за літніми людьми.

Крім того, робот може стати чудовим компаньйоном — він може мінімально підтримувати бесіду й завчасно повідомляти про ваші плани.

Ціна робота складає $999. Наразі на Astro можна оформити лише попереднє замовлення. У Amazon виготовлюватимуть роботів суто за кількістю охочих, аби не зробити більше дроїдів, аніж буде попит.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...