Реклама

📱 Google анонсує шість нових функцій для Android, всі вони стануть доступні цього літа

Ці 6 нових функцій не обмежаться Pixel-ми, вони спрямовані на всі пристрої Android.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
📱 Google анонсує шість нових функцій для Android, всі вони стануть доступні цього літа
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📱 Google анонсує шість нових функцій для Android, всі вони стануть доступні цього літа
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Ці 6 нових функцій не обмежаться Pixel-ми, вони спрямовані на всі пристрої Android.

По-перше, система сповіщень про землетруси від Android запускається у всьому світі. Люди зможуть отримувати сповіщення за секунди до землетрусу. Поки функція була доступною лише в Новій Зеландії та Греції, а зараз вона пошириться також на Туреччину, Філіппіни, Казахстан, Киргизстан, Таджикистан, Туркменістан та Узбекистан. Google заявляє, що надає першочергове значення запуску цієї функції в країнах з вищими ризиками землетрусів, і протягом наступного року розширить кількість країн з доступом до цієї функції.

Тепер ви можете позначити повідомлення зірочкою в додатку Повідомлення, щоб легко знайти його пізніше. Просто натисніть і утримуйте повідомлення, а потім виберіть зірочку. І все. Буде також нова категорія «Зірочки», в якій зберігатимуться всі позначені вами повідомлення.

Компанія також спростила пошук емодзі по контексту – нововведення вже доступне в бета-версії фірмової клавіатури Gboard, і цього літа з’явиться на смартфонах, що працюють під управлінням Android 6.0 і новіших для повідомлень, написаних англійською, іспанською та португальською мовами.


Тепер Google Assistant може переносити вас до певних місць у додатках. Тож ви можете сказати щось на кшталт «привіт, Google заплати за посилку в Нова Пошта», щоб перейти прямо в додаток та виконати цю операцію. Щоб отримати повний перелік можливих дій, скажіть «привіт, Google, ярлики».

Voice Access тепер має функцію виявлення поглядів (у бета-версії), тому ви можете попросити функцію працювати лише тоді, коли ви дивитесь на екран. Voice Access забезпечує швидку та ефективну навігацію телефоном та програмами лише за допомогою вашого голосу. Також Voice Access отримав розширене введення пароля. Коли він розпізнає поле пароля, то дозволяє вводити літери, цифри та символи.

І нарешті, досвід взаємодії з Android Auto покращиться, адже ви зможете персоналізувати екран запуску з телефона та вручну встановити темний режим. Також простіше переглядати вміст за допомогою нових вкладок. Якщо ж ви налаштовуєте Android Auto вперше, цей процес тепер став швидшим.

Додатки для зарядки електромобілів, паркування та навігації тепер доступні для використання в Android Auto, а досвід обміну повідомленнями покращився, завдяки чому ви можете переходити до своїх улюблених додатків обміну повідомленнями з екрана панелі запуску. Ви можете читати та надсилати нові повідомлення безпосередньо з WhatsApp та Messages по всьому світу. Функції Android Auto доступні на телефонах з ОС Android 6 та новіших версіях, якщо вони підключені до сумісного автомобіля.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...