Реклама

🧾 Оновлення Google Pay: повноцінний сервіс моніторингу фінансів

Відтепер застосунок має одразу три нові вкладки. Також програма моніторить перекази та історію безконтактних платежів.  
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🧾 Оновлення Google Pay: повноцінний сервіс моніторингу фінансів
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🧾 Оновлення Google Pay: повноцінний сервіс моніторингу фінансів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Відтепер застосунок має одразу три нові вкладки. Також програма моніторить перекази та історію безконтактних платежів.  

Оновлення Google Pay

Нещодавно Google анонсував великий перезапуск Google Pay. Застосунок отримав одразу три нові вкладки: Explore, Insights та Pay.

Розділ Pay дозволяє додавати банківські картки, розраховуватись ними та переказувати гроші за номером телефону. Також з’явились чати, в яких можна переглянути історію переказів або попросити гроші у друзів. До того ж можна створити груповий чат — це може бути у пригоді під час спільного візиту до ресторану, наприклад. У чаті можна переглянути, хто оплатив частину рахунку або ж нагадати про це.

Окрім того, є чати з компаніями — можна переглянути історію покупок, додати бонусні картки до рахунку та отримувати інформацію про акції в магазинах.

Читайте також: 🤖 ПриватБанк запустив бота для торговців, які користуються POS-терміналами банку

У розділі Explore відображають інформацію про акції та пропозиції компаній.

Також за допомогою QR і штрих-кодів можна шукати товари — наприклад, якщо вам сподобався товар в магазині, програма зможе відсканувати штрих-код і знайти, де можна придбати його дешевше в іншому місці. Кожен користувач матиме персональний QR-код, з яким можна буде швидко переказувати гроші через застосунок.

Insights показуватиме користувачам звіти про витрати та заощадження на основі проведених транзакцій. Також можна буде дати доступ до  пошти Gmail та Google Фото — алгоритм аналізуватиме чеки та квитанції й додаватиме їх до розділу.

Нова версія застосунку вже доступна для користувачів iOS і Android у США, а вже згодом відбудеться запуск по всьому світу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...