Реклама

👨🏼‍🎨 «Креативна практика» оголосила новий набір на онлай-курс про основи дизайну

Курс триватиме 2,5 місяці, записатися на нього можна до 7 вересня.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
👨🏼‍🎨 «Креативна практика» оголосила новий набір на онлай-курс про основи дизайну
  1. Головна
  2. Техно
  3. 👨🏼‍🎨 «Креативна практика» оголосила новий набір на онлай-курс про основи дизайну
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Курс триватиме 2,5 місяці, записатися на нього можна до 7 вересня.

«Креативна практика» та основи дизайну

У вересні починається онлайн-курс «Основи дизайну» від «Креативної Практики». Це — вже четвертий набір проєкту.

Курс складається з трьох послідовних блоків теорії, практики та унікального творчого завдання. Програма охоплює теми композиції, кольорознавства, типографіки, стилю і дизайн-процесу, а також містить ряд практичних модулів.

Частина лекцій курсу «Основи дизайну» є у вільному доступі:

Особливість цього курсу в тому, що він створений за сприяння групи партнерів — креативних і дизайнерських агенцій. Випускники курсів будуть за бажання потрапляти в списки кадрового резерву партнерів організаторів.

Перший місяць, який включає теоретичний модуль, безкоштовний для проходження, а повний доступ до курсу з практикою і творчим завданням коштує 250₴ на місяць за передплатою.

Про «Креативну практику»

Минулого року в Україні запустилася освітня платформа для фахівців креативних індустрій — Креативна Практика.

Освітня платформа включає:

Читайте також: 🤓 Creative Practice покаже цикл лекцій «Основи дизайну» в «Планета Кіно»
  • освітні продукти (курси, окремі лекції та спеціальні формати),
  • онлайн-платформу для навчання,
  • систему профілів студентів,
  • систему сертифікації,
  • програму допомоги в працевлаштуванні.

«Креативна Практика» створюється групою українських креативних компаній на основі реальних практик і знань особливостей роботи креативної індустрії. На поточний момент в робочу групу входять Deco.agency, Aimbulance, Arena Media Expert, dl.agency, Element Agency, Enjoy, Gagarin Studio, Galagan, Grape, Havas Kyiv Design, Hexagon Agency, Kyiv Signals та інші представники креативної індустрії.

Розробила курси «Креативної практики» освітня організація CASES, яка є дочірнім проєктом дизайнерської агенції POPEL Agency.

Сьогодні один із співзасновників POPEL Agency Анатолій Попель оголосив про закритя агенції, оскільки в компанії вирішили направити всі сили на розвиток CASES.

Чотири роки тому ми почали роботу над проєктом CASES. За свій рахунок. За власною ініціативою. Коли ми його починали, знову нам говорили, що нічого не вийде, і що у нас немає досвіду, зв'язків і заощаджень. Але ми залишалися впертими і самовпевненими. І все одно почали (...). Напевно, ми завжди розуміли, що одного разу, якщо ми просунемося з ним досить далеко, доведеться обирати. Довгий час нам вдавалося поєднувати роботу над клієнтськими і внутрішніми проєктами. Але цього року ми зрозуміли, що час визначитись прийшов. Проєкт дуже виріс. Агентство закінчується першого вересня, як і починалося. А я тепер CEO CASES.

Анатолій Попель, СЕО CASES

Також ми вже раніше писали, як працює освітня онлайн-платформа «Креативна Практика» та чи можна там чомусь навчитися.? Як працює освітня онлайн-платформа Креативна Практика та чи можна там чомусь навчитися

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...