Реклама

🎧 Google показав концепт «розумного дроту» для навушників

Такі технології можуть інтегрувати з одягом або іншими речами у майбутньому.
Čytaty latynkoju
🎧 Google показав концепт «розумного дроту» для навушників
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🎧 Google показав концепт «розумного дроту» для навушників
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Такі технології можуть інтегрувати з одягом або іншими речами у майбутньому.

Шнур від Google

У Google показали свою нову розробку — «розумний дріт». Його головна особливість полягає в тому, що він дозволяє користуватись різноманітними пристроями лише за допомогою дотиків до самого дроту. Так можна, наприклад, регулювати гучність на телефоні або приймати дзвінки.

Аби зробити це, не потрібні будуть додаткові кнопки, просто натисніть декілька разів на сам дріт і він активує відповідну функцію. Для розробки використали технології спеціального обплетення HSM.

Приклад роботи шнуру

Читайте також: 👨🏻‍🎤 «Від кантрі до блек-металу»: штучний інтелект навчили робити пісні в будь-якому жанрі — Jukebox

HSM — це обплетення, у котрому поєднують електрику та спеціальні тактильні нитки. Ці нитки реагують на доторк і передають пристрою певні сигнали. Користувач може використовувати дріт для передачі сигналу по всій довжині.

На відео можна побачити, як можна скористатись пристроєм за допомогою такого дроту: стиснути провід — включити пісню, скрутити — додати або зменшити гучність, провести рукою вздовж — заграє інший трек.

Штучний інтелект та машинне навчання допомагає відрізняти ті чи інші дії з дротом. Для цього навіть запросили спеціальну групу волонтерів, що тестували прилад та його роботу. Зараз точність розпізнавання жестів складає 94%.

Коли саме можна очікувати на пристрої з цим дротом у продажі — наразі невідомо. Проте у Google компанія зазначили, що мають плани розвивати такі технології у майбутньому.

Раніше ми вже писали?? Apple може випустити новий застосунок доповненої реальності та свої фірмові QR-коди, як Apple може випустити новий застосунок доповненої реальності та свої фірмові QR-коди.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...