Реклама

🤖 Діджей хакнув протез своєї руки та під‘єднав його до синтезатора: музика за допомогою думок

«Кіберпанк вже тут».
Čytaty latynkoju
🤖 Діджей хакнув протез своєї руки та під‘єднав його до синтезатора: музика за допомогою думок
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤖 Діджей хакнув протез своєї руки та під‘єднав його до синтезатора: музика за допомогою думок
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
«Кіберпанк вже тут».

Діджей та його музика

Бертольт Мейер вже 15 років працює діджеєм, дає концерти та записує композиції. Він використовує досить високотехнологічний протез частини руки з покращеним сенсором моторики, проте навіть це не дає повноцінно грати на синтезаторі.

Саме тому він вирішив зробити невеличкий «апгрейд» до свого протезу — він під’єднав датчики свого приладу безпосередньо до музичного інструменту.

Прототип моделі

Спочатку він вивчив конструкцію протеза — в пристрої є два електроди, які з’єднані з м’язами. З цих електродів можна змінити напругу та під’єднати його до спеціального входу синтезатора.

Через деякий час у нього вже був робочий прототип. Музикант написав виробнику синтезаторів — вони відповіли йому, передали потрібні схеми і навіть зробили остаточну версію протезу. Завдяки цьому пристрою через протез Бертольт може керувати кількома параметрами синтезатора — глибиною ефекту і тональністю звучання.

На відео музикант розповідає про принцип роботи пристрою та про те, як він під’єднан до синтезатора. Послухати музику, котру грає Бертольд завдяки протезу, можна з 7:25.

Також ми раніше писали? Коли ну дуже хочеш Nintendo Switch: американець сам зібрав повноцінну консоль вдома, як американець сам зібрав повноцінну консоль вдома: коли ну дуже хочеш Nintendo Switch.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...