Реклама

Чи реально молоді купити власне житло під Києвом?

Čytaty latynkoju
Чи реально молоді купити власне житло під Києвом?
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. Чи реально молоді купити власне житло під Києвом?
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Потреба у власному житлі

Кожна людина мріє про власне житло, і чим раніше ця мрія стане реальністю – тим краще. Сучасна молодь перед купівлею такої бажаної квартири стикається з проблемою відсутності коштів. І тут важливо, аби збирання коштів не перетворилося на виснажливий марафон.

egrkeMLRHhHhRbUfr4IonxFOdIqS3tfgHWHi5Fm8lcX9xMGTkG1NBdVvxHJ7tKZtVRj5p3Bs0I4V6hPduo7EdNJqv33OjWzUV-zUqPGzuZgZ2FXCZ5_yVNHhNVBlFmxCqaUuDi6x

Сьогодні існує чимало способів купівлі квартири не за повну оплату, або можливість придбати її за меншою ціною на початкових етапах будівництва. Тож давайте розберемось, чи дійсно зараз реально купити квартиру під Києвом.

Як купити квартиру молоді

Вартість житла у новобудовах передмістя (наприклад, квартири в Ірпені) значно поступається в ціні київським новобудовам. Життя біля Києва серед природи спокійне та тихе. Молоді люди сьогодні мають декілька варіантів купівлі житла:

  • Іпотека (іпотечне кредитування характеризується заставою нерухомості (як правило, придбаної). Такий тип кредитування дуже популярний, проте має суттєвий недолік – значна переплата вартості квартири. Банки пропонують різні іпотечні програми – можна вибрати ту, яка найкраще підійде для вас).
  • Кредит (кредит видається банком, який займається кредитуванням фізичних осіб. Таким вид кредитування ідеально підійде для тих, хто вже має якусь нерухомість та планує її продати, а виручені кошти вкласти у придбання нового житла).
  • Розстрочка (забудовники часто пропонують готові квартири в розстрочку з можливість оплати частинами, але з обов’язковим першим внеском).
  • Відстрочка (часто девелопери дозволяють суму, яку не вистачає покупцям до повної оплати, внести пізніше (як правильно, тут діє співвідношення 80%/20%). Відстрочити оплату варто у надійного забудовника, саме таким є Будівельна група «Синергія». Наші менеджери зможуть допомогти вам придбати квартиру по вигідній для вас ціні та системі оплати.

В Україні є певні іпотечні програми, які дозволяють частково покрити витрати молодих сімей на купівлю житла в новобудовах – молодіжні пільгові кредити та «доступне житло». Згідно з програмою пільгового молодіжного кредитування, українці до 35 років можуть отримати кредити на строк до 30 років під річну відсоткову ставку лише 3%. При цьому для сімей з 2 дітьми держава виплачує додатково 25% кредиту, а сім’ям з 3 і більше дітьми – 50%. У програмі можуть брати участь сім’ї, які перебувають на квартирному обліку, внутрішньо переміщені особи та учасники антитерористичних операцій. Для громадян, які потребують покращення житлових умов, частина державної допомоги становить 30%, а для учасників антитерористичних операцій та внутрішньо переміщених осіб – 50%. Тож на такі умови також варто звернути увагу – для когось це буде чудовою можливістю купити квартиру.

Як купити квартиру без кредиту дешевше

На ринку нерухомості вартість квартири у новому ЖК залежить також і від етапу будівництва, чи видова квартира, поверху, плануванню, наповненості тощо. Ці всі фактори можуть допомогти купити житло дешевше, наприклад, купити квартиру на першому поверсі або ж на етапі котловану.

Отже, сьогоднішні умови на ринку нерухомості дають змогу молодій родині купити власне житло. Чітко встановлена мета і знання різних шляхів її досягнення обов’язково призведе до успіху.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...