Реклама

Вигідні депозитні вклади від «Укрсиббанку» в Україні для малого і середнього бізнесу

Čytaty latynkoju
Вигідні депозитні вклади від «Укрсиббанку» в Україні для малого і середнього бізнесу
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. Вигідні депозитні вклади від «Укрсиббанку» в Україні для малого і середнього бізнесу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Малий і середній бізнес повинен не тільки отримувати прибуток від продажу товарів або надання послуг різного формату, а й грамотно зберігати його для подальшого розвитку. Якщо всі гроші спускати на нецільові витрати, не інвестувати їх постійно у власну справу, в майбутньому стане скрутно справлятися з конкурентами. Але як зберегти та примножити кошти? Які інструменти для цього годяться? Як не втратити гроші при інвестуванні?

Можна вкладати кошти в акції й облігації, купівлю криптовалюти та інших активів, але для цього необхідно мати певні знання, контролювати ситуацію в кожен момент часу, щоб не втратити інвестиції у разі можливого падіння ринків. Для підприємців, зайнятих розвитком власного бізнесу, це не підходить. Єдиний надійний інструмент збереження і примноження капіталу – депозити для малого бізнесу на сайті my.ukrsibbank.com від найбільшого банку України з європейським капіталом. Переходьте за посиланням на офіційний сайт кредитно-фінансової установи, щоб дізнатися детально про фінансові вклади для підприємців.

Які депозити для бізнесу пропонує UKRSIBBANK

  • Безстроковий вклад «Активні гроші». Ставка 0,5% у гривні, забезпечується вільний доступ до коштів з 4-го дня розміщення вкладу. Дозволяє знімати гроші на потреби бізнесу в будь-який момент.
  • Строковий вклад із виплатою наприкінці терміну. Додатковий прибуток для малого та середнього бізнесу. Строк дії вкладу від 31 до 730 днів. Можливість самостійно вибрати схему розміщення грошей на депозиті.
  • Строковий вклад зі щомісячними виплатами. Аналогічний попередньому фінансовий продукт, тільки виплати відсотків відбуваються по закінченню строку дії договору.
  • Депозитна лінія зі щомісячною виплатою. Можна розміщувати вільні кошти окремими траншами на будь-який термін (від 1-го дня до 2-х років).
  • Депозитна лінія із виплатою наприкінці терміну. Продукт, аналогічний попередньому, але додатковий дохід виплачується після закінчення строку дії договору за кожен з траншів.

Поповнювати будь-який депозит можна через інтернет-банкінг StarAccess. Для підприємців доступні вклади як у гривнях, так і у валюті (доларах і євро). Умови депозиту від «Укрсиббанку» максимально привабливі для бізнесу.

Як вклади для бізнесу можуть допомогти в його розвитку

Коли є щоденний прибуток, у підприємця може виникнути спокуса витратити його на повсякденні потреби. Якщо так стається, інвестицій у розвиток бізнесу не відбувається, а без цього він приречений на провал. Депозити можуть допомогти в накопиченні коштів, оскільки вони дисциплінують – вільно зняти кошти та витратити їх на власні потреби буде неможливо. Додаткові відсотки за вкладами дозволять примножити капітал.

Для отримання докладних консультацій звертайтеся до менеджерів банку за номером 729 (дзвінки з мобільних номерів безкоштовні). Фахівці допоможуть підібрати вклад з найкращими умовами для бізнесу з урахуванням конкретних вимог підприємця. «Укрсиббанк» завжди піклується про своїх клієнтів, пропонує найкращі умови за кожним фінансовим продуктом.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...