Реклама

♻️ У Києві запрацюють безкоштовні мобільні пункти прийому неробочої техніки

З 5 грудня розпочинається масштабна акція, протягом якої кияни матимуть можливість принести свою застарілу або неробочу техніку та безкоштовно здати її на утилізацію в мобільні пункти від Центру управління відходами.
Čytaty latynkoju
♻️ У Києві запрацюють безкоштовні мобільні пункти прийому неробочої техніки
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. ♻️ У Києві запрацюють безкоштовні мобільні пункти прийому неробочої техніки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
З 5 грудня розпочинається масштабна акція, протягом якої кияни матимуть можливість принести свою застарілу або неробочу техніку та безкоштовно здати її на утилізацію в мобільні пункти від Центру управління відходами.

Прийом неробочої техніки

Відходи електронного та електричного обладнання небезпечні, адже містять токсичні, отруйні, канцерогенні або реактивні компоненти, такі як свинець, миш’як, ртуть, кадмій, селен, бром. Тому вкрай важливо правильно утилізувати такі відходи, а не відвозити їх на звалища, де вони будуть роками отруювати довкілля.

Центр управління відходами вже понад два роки безкоштовно приймає від населення на перероблювання неробочу техніку та утилізує її. Відтепер, аби бути більш зручними для жителів столиці та області, компанія організовує мобільні пункти, щоб кожен міг позбутися старих приладів без шкоди для довкілля.

Засновник компанії Олександр Возний переконаний, що кожен бізнес має бути соціально-відповідальним. Тому місія ЦУВ – змінити культуру і ставлення людей до відходів, зменшити шкідливий вплив на навколишнє середовище та скоротити обсяг небезпечних відходів в Україні.

Ми регулярно отримуємо позитивні відгуки від киян щодо роботи нашого пункту прийому відпрацьованої техніки, та, на жаль, не всі готові везти свою неробочу техніку через все місто до нас, ще й у робочий день. До того ж не всі люди, які переймаються проблемою утилізації, знають про цей пункт прийому взагалі. Тому для комфорту людей та розв'язання такої проблеми розширяємо нашу ініціативу шляхом запуску мобільних пунктів прийому електричних та електронних відходів, а також відсортованої вторсировини

Олександр Возний, Засновник та директор Центру управління відходами

Як це працюватиме?

У тестовому режимі щосуботи протягом місяця автомобілі ЦУВ будуть стояти на різних популярних локаціях Києва та у визначений час приймати техніку на утилізацію. Цією послугою можна буде скористатися вже з 5-го грудня. Цього дня мобільні пункти будуть знаходитись на таких локаціях:

Читайте також: 🔥 У Дніпрі побудують крематорій, який обігріватиме сусідні будинки та школи
  • м. Лук’янівська, паркінг біля McDonald’s, 09:00-11:00
  • м. Виставковий Центр, паркінг біля центрального входу до ВДНГ, 09:00-11:00
  • м. Тараса Шевченка, паркінг біля виходу з метро, 12:00-14:00
  • м. Позняки, паркінг ТЦ «Піраміда», 12:00-14:00
  • м. Дарниця, паркінг біля універмагу «Дитячий світ», 15:00-17:00
  • м. Героїв Дніпра, паркінг біля ТРЦ Dream Town, 15:00-17:00

Повний перелік відходів, які приймаються Центром управління відходами можна знайти за посиланням.

Що відбудеться з технікою?

Спеціалісти ЦУВ розберуть її на компоненти: скло, пластикові деталі, металеві та інші елементи. Відходи відсортують за фракціями та будуть накопичуватися для передачі підрядникам на подальше перероблювання та виготовлення нових продуктів. Небезпечні відходи підуть на знешкодження.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...