Реклама

На замітку: цікаві події у столиці на наступний тиждень

У вашому календарі досі немає жодної цікавої події на наступні 7 днів? Не хвилюйтеся, ми дібрали для вас 16 корисних заходів у столиці на всі смаки — п'ятничний дайджест від редакції
Čytaty latynkoju
На замітку: цікаві події у столиці на наступний тиждень
  1. Головна
  2. Історії
  3. На замітку: цікаві події у столиці на наступний тиждень
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
У вашому календарі досі немає жодної цікавої події на наступні 7 днів? Не хвилюйтеся, ми дібрали для вас 16 корисних заходів у столиці на всі смаки — п'ятничний дайджест від редакції

Маєте власний бізнес або плануєте його створення? Тоді наступні 4 події будуть для вас корисними:

Пройшло
Воркшоп для переговорників: Робочі техніки для бізнесу і життя
Дата та час: Березень 18, 19:00
Ціна: 400 грн

Світ змінюється, але бізнес все ще тримається на комунікаціях і умінні словом впливати на людей і події. Майстерність у переговорах дозволяє бути ефективним на роботі, в житті, розширювати коло клієнтів, підвищувати якість домовленостей, але головне — від протиріч приходити до партнерства. Воркшоп складається з трьох модулів, у кожен з яких входить теоретична частина, прикладні техніки і вправи.

Березень 18, 19:00
Пройшло
Як керувати проектами в невеликих віддалених командах
Дата та час: Березень 19, 18:30
Ціна: 100 грн

На події зустрінемося з Валерією Тимофєєвою — проектним та операційним менеджером, що співпрацювала з Upwork, WebInterpret, SpeakLike, Together Travel. Валерія Тімофєєва поділиться своїм досвідом управління проектом у тревел-стартапі — як їй вдалося довести продукт до релізу, координувати розподілену команду у той час, коли вона подорожувала. Лекція буде корисна починаючим проектним менеджерам, що вже працюють. Зовсім починаючим буде складно у зв’язку з безліччю термінів, а для досвідчених матеріал буде очевидним.

Березень 19, 18:30
Пройшло
Змінюйся або помри. Як робити бізнес з огляду на майбутнє
Дата та час: Березень 20, 18:30
Ціна: 150 грн

Уявіть собі автомобіль, що заробляє вам гроші в Uber, поки відпочиваєте. Або розумні квартири, що підлаштовуються під ваш настрій, або обід, надрукований на принтері згідно зі станом вашого здоров’я. Далі — ще більше. Економіка позбудеться еквівалентів обміну. Капіталізація працюватиме на репутації, а репутація — на лайках та шейрах. Як вижити та пристосуватися до швидких змін, розкаже Андрій Длігач — CEO AdvanterGroup, футуролог, стратег, доктор економічних наук.

Березень 20, 18:30
Пройшло
II Щорічний Форум юридичних директорів
Дата та час: Березень 23, 09:30
Ціна: 2500-4000 грн

Форум юридичних директорів — це майданчик для зустрічі керівників бізнесу, корпоративних юристів, зовнішніх консультантів, суддівського та адвокатського корпусу для обговорення проблемних питань законодавства з метою розвитку бізнесу реального сектору економіки України. Що буде на події: вся найзначніша і актуальна інформація; докладні практичні кейси; представники провідних компаній; найвища якість і найкраща ціна на ринку бізнес-заходів.

Березень 23, 09:30

Отримати нові практичні знання у сфері технологій ви зможете, відвідавши такі події:

Пройшло
COOLS.com eComm Hackathon
Дата та час: Березень 17, 10:00
Ціна: безкоштовно

Лондонська компанія Skein запрошує вас взяти участь в COOLS.com eComm Hackathon, на якому ви отримаєте можливість втілити свої технологічні eComm-ідеї на одному з кращих US fashion tech проектів — COOLS.com. Приєднайтесь до сильної команди eComm-хакерів, аби отримати незабутній досвід реалізації командного проекту в таких областях: Geolocation; Search features; Machine learning; Blockchain; Google Home; Alexa integration Apps.

Березень 17, 10:00
Пройшло
Workshop «Почни розробляти під Android»
Дата та час: Березень 17, 11:00
Ціна: безкоштовно

Мрієте стати Android Developer і розробляти мобільні додатки? Тоді цей воркшоп точно для вас! Проведе зустріч розробник з багаторічним досвідом Сергій Покровський. Під час події експерт розповість: що потрібно знати, щоб стати junior Android Developer і як розвиватися в цій сфері, що відрізняє хорошого фахівця від поганого, де отримати необхідні знання та практичний досвід роботи.

Березень 17, 11:00
Пройшло
AR: від взаємодії з простором до навчання астронавтів
Дата та час: Березень 22, 19:00
Місце проведення: UNIT.City
Ціна: 250 грн

Майбутнє без десктопів, але з AR — близько. Доповнена реальність якісно змінює те, як людина сприймає інформацію, як взаємодіє із нею вже зараз. Від ведення бізнесу, використання в медицині, освіті, мистецтві, до покращення пам’яті завдяки когнітивним іграм. Протягом події ви почуєте: що змінилося в AR за останній рік; тенденції 2018; spatial interface як новий тип взаємодії людини з комп’ютером; огляд technical features, які покращують процес розробки; AR tools: кейси Altec Space, BMW, Lufttransport; те, чого ніколи не треба робити в AR.

Березень 22, 19:00
Пройшло
Techstars London: Office Hours
Дата та час: Березень 23, 09:00
Місце проведення: iHUB, вулиця Хрещатик, 10
Ціна: безкоштовно

Прагнете взяти участь в акселераційній програмі зі своїм проектом? Techstars London — це унікальна нагода. Зі своїм технологічним стартапом ви зможете долучитися до команди Імона Кері, Techstars London Managing Director. Якщо ви засновник або співзасновник технологічного проекту, не пропустіть такої перспективної можливості. Реєструйтеся за посиланням уже зараз.

Березень 23, 09:00

А для тих, кому цікава тематика розвитку міст, ми підшукали наступні події у Києві:

Пройшло
Презентація оновленого рейтингу прозорості та фінансового здоров'я бюджетів міст
Дата та час: Березень 20, 10:00
Ціна: безкоштовно

Мета заходу: презентувати оновлений рейтинг прозорості 50-ти найбільших міст України та фінансового здоров’я місцевих бюджетів. Питання до обговорення: презентація оновленого рейтингу «Прозорість 50-ти найбільших міст України»; презентація рейтингу «Фінансове здоров’я бюджетів міст та регіонів України»; обговорення позиції державних органів щодо поточних питань прозорості у муніципалітетах України.

Березень 20, 10:00
Пройшло
Дискусія про перспективи зеленого розвитку в Україні
Дата та час: Березень 20, 14:00
Ціна: безкоштовно

Дискусія стосуватиметься тенденцій зеленої демократії в Україні протягом останнього десятиріччя та потенціалу зелених цінностей для подолання викликів розвитку України. Після закінчення дискусії чекаємо пройде святкування 10-ї річниці роботи Фонду ім. Г. Бьолля в Україні.

Березень 20, 14:00
Пройшло
Форум про використання великих даних для розвитку міста
Дата та час: Березень 22, 09:30
Місце проведення: КНЕУ, проспект Перемоги, 54/1
Ціна: безкоштовно

На урбаністичному форумі «Як зробити місто розумним, креативним і комфортним?» ви можете дізнатися: що повинен знати кожен мер; як звичайним жителям покращувати стан міста; як використовувати інструменти Big Data; про проекти, які змінюють міста; про сучасне та майбутнє наших міст. Спікерами заходу будуть мери різних міст України; представники Агенти змін, Школа мерів, Арт-завод Платформа, Open Data Incubator 1991 та багато інших.

Березень 22, 09:30
Пройшло
Дискусія про державні будівельні норми в Україні
Дата та час: Березень 22, 19:00
Ціна: безкоштовно

Норми і правила були обов’язковими в усі часи. Зараз вони є в житті всіх розвинених суспільств, і визначають правову державу. З розвитком технологій повинні розвиватись і норми. В Україні багато застарілих, не актуальних, та подекуди безглуздих норм, які заважають створювати сучасну архітектуру та комфортне міське середовище. Підписавши Угоди про Асоціацію, Україна зобов’язалася гармонізувати законодавство в частині технічного регулювання, що напряму стосується виконання робіт з архітектурного і будівельного проектування та конструювання промислових та громадських будівель і споруд, у тому числі житлових. Процес змін вже йде, бо суспільство потребує того. Питання в тому — які саме норми нам потрібні сьогодні.

Березень 22, 19:00

Наостанок, креативні події, що стануть у нагоді кожному:

Пройшло
Hacking Monday | Million-Dollar Hobby: мрій сміливо!
Дата та час: Березень 19, 19:00
Місце проведення: UNIT.City, вулиця Дорогожицька, 1
Ціна: 200

Хакни тиждень із понеділка, надихнись та зроби його продуктивнішим разом із нами! Цього разу поговоримо про самореалізацію та хоббі топ-менеджерів. Де вони знаходять на це час, скільки грошей витрачають, як наважилися на опанування новими навичками у досить зрілому віці і взагалі навіщо це їм? Своїми надихаючими історіями поділяться: Сергій Никифоров, засновник групи компаній Challenge. Володимир Лавренчук, Голова правління “Райффайзен Банку Аваль”, Віце-Президент ЄБА та член Довірчої ради НаУКМА.

Березень 19, 19:00
Пройшло
Лекція «The Power of Picture»
Дата та час: Березень 19, 19:30
Місце проведення: Projector, вулиця Воздвиженська, 34А
Ціна: 150 грн

Дмитро Кліщик — head of design Kyiv в Fedoriv, дизайнер з 25-річним досвідом, засновник і співвласник Milk Branding (2000-2017). Під час події розповість про те, як власний інтерес до фотографії і заняття нею можуть трансформуватися в нові можливості в роботі графічного дизайнера. Покаже власні кейси. Розповість, що думає про все це. Покаже цікаві і надихаючі приклади упаковки з використанням фотографії і з радістю відповість на всі питання.

Березень 19, 19:30
Пройшло
Ярмарок вакансій «Impulse»
Дата та час: Березень 20, 10:00
Ціна: безкоштовно

Ярмарок вакансій “Impulse” — це можливість особисто зустрітись з представниками провідних компаній України. Студенти і випускники зможуть більше дізнатися про найпростіші і ефективніші методи пошуку роботи, правила поведінки на співбесідах та вимоги роботодавців. А найкращі компанії українського ринку матимуть можливість знайти талановитих співробітників, провести моніторинг очікувань і проблем працевлаштування студентів і допомогти їм своїми порадами. Деталі за посиланням.

Березень 20, 10:00
Пройшло
Workout. Тренування вашої стресостійкості
Дата та час: Березень 21, 10:00
Місце проведення: Olerom, вулиця Антоновича, 172
Ціна: 2900

Наростаючий ритм життя, конкуренція, хронічна нестача часу, побутові турботи і негаразди. Сьогодні стрес вже став частиною повсякденного життя кожної людини. Як наслідок — хронічна втома, вигоряння, низька робоча ефективність. Чи можливо керувати своїм емоційним станом так, щоб завжди бути в тонусі? На тренінгу Ви отримаєте необхідні інструменти для виходу з стресових ситуацій.

Березень 21, 10:00

До зустрічі за тиждень у наступному дайджесті подій!

Події за хронологією

Пройшло
COOLS.com eComm Hackathon
Дата та час: Березень 17, 10:00
Ціна: безкоштовно

Лондонська компанія Skein запрошує вас взяти участь в COOLS.com eComm Hackathon, на якому ви отримаєте можливість втілити свої технологічні eComm-ідеї на одному з кращих US fashion tech проектів — COOLS.com. Приєднайтесь до сильної команди eComm-хакерів, аби отримати незабутній досвід реалізації командного проекту в таких областях: Geolocation; Search features; Machine learning; Blockchain; Google Home; Alexa integration Apps.

Березень 17, 10:00
Пройшло
Workshop «Почни розробляти під Android»
Дата та час: Березень 17, 11:00
Ціна: безкоштовно

Мрієте стати Android Developer і розробляти мобільні додатки? Тоді цей воркшоп точно для вас! Проведе зустріч розробник з багаторічним досвідом Сергій Покровський. Під час події експерт розповість: що потрібно знати, щоб стати junior Android Developer і як розвиватися в цій сфері, що відрізняє хорошого фахівця від поганого, де отримати необхідні знання та практичний досвід роботи.

Березень 17, 11:00
Пройшло
Воркшоп для переговорників: Робочі техніки для бізнесу і життя
Дата та час: Березень 18, 19:00
Ціна: 400 грн

Світ змінюється, але бізнес все ще тримається на комунікаціях і умінні словом впливати на людей і події. Майстерність у переговорах дозволяє бути ефективним на роботі, в житті, розширювати коло клієнтів, підвищувати якість домовленостей, але головне — від протиріч приходити до партнерства. Воркшоп складається з трьох модулів, у кожен з яких входить теоретична частина, прикладні техніки і вправи.

Березень 18, 19:00
Пройшло
Як керувати проектами в невеликих віддалених командах
Дата та час: Березень 19, 18:30
Ціна: 100 грн

На події зустрінемося з Валерією Тимофєєвою — проектним та операційним менеджером, що співпрацювала з Upwork, WebInterpret, SpeakLike, Together Travel. Валерія Тімофєєва поділиться своїм досвідом управління проектом у тревел-стартапі — як їй вдалося довести продукт до релізу, координувати розподілену команду у той час, коли вона подорожувала. Лекція буде корисна починаючим проектним менеджерам, що вже працюють. Зовсім починаючим буде складно у зв'язку з безліччю термінів, а для досвідчених матеріал буде очевидним.

Березень 19, 18:30
Пройшло
Hacking Monday | Million-Dollar Hobby: мрій сміливо!
Дата та час: Березень 19, 19:00
Місце проведення: UNIT.City, вулиця Дорогожицька, 1
Ціна: 200

Хакни тиждень із понеділка, надихнись та зроби його продуктивнішим разом із нами! Цього разу поговоримо про самореалізацію та хоббі топ-менеджерів. Де вони знаходять на це час, скільки грошей витрачають, як наважилися на опанування новими навичками у досить зрілому віці і взагалі навіщо це їм? Своїми надихаючими історіями поділяться: Сергій Никифоров, засновник групи компаній Challenge. Володимир Лавренчук, Голова правління “Райффайзен Банку Аваль”, Віце-Президент ЄБА та член Довірчої ради НаУКМА.

Березень 19, 19:00
Пройшло
Лекція «The Power of Picture»
Дата та час: Березень 19, 19:30
Місце проведення: Projector, вулиця Воздвиженська, 34А
Ціна: 150 грн

Дмитро Кліщик — head of design Kyiv в Fedoriv, дизайнер з 25-річним досвідом, засновник і співвласник Milk Branding (2000-2017). Під час події розповість про те, як власний інтерес до фотографії і заняття нею можуть трансформуватися в нові можливості в роботі графічного дизайнера. Покаже власні кейси. Розповість, що думає про все це. Покаже цікаві і надихаючі приклади упаковки з використанням фотографії і з радістю відповість на всі питання.

Березень 19, 19:30
Пройшло
Ярмарок вакансій «Impulse»
Дата та час: Березень 20, 10:00
Ціна: безкоштовно

Ярмарок вакансій "Impulse" — це можливість особисто зустрітись з представниками провідних компаній України. Студенти і випускники зможуть більше дізнатися про найпростіші і ефективніші методи пошуку роботи, правила поведінки на співбесідах та вимоги роботодавців. А найкращі компанії українського ринку матимуть можливість знайти талановитих співробітників, провести моніторинг очікувань і проблем працевлаштування студентів і допомогти їм своїми порадами. Деталі за посиланням.

Березень 20, 10:00
Пройшло
Дискусія про перспективи зеленого розвитку в Україні
Дата та час: Березень 20, 14:00
Ціна: безкоштовно

Дискусія стосуватиметься тенденцій зеленої демократії в Україні протягом останнього десятиріччя та потенціалу зелених цінностей для подолання викликів розвитку України. Після закінчення дискусії чекаємо пройде святкування 10-ї річниці роботи Фонду ім. Г. Бьолля в Україні.

Березень 20, 14:00
Пройшло
Змінюйся або помри. Як робити бізнес з огляду на майбутнє
Дата та час: Березень 20, 18:30
Ціна: 150 грн

Уявіть собі автомобіль, що заробляє вам гроші в Uber, поки відпочиваєте. Або розумні квартири, що підлаштовуються під ваш настрій, або обід, надрукований на принтері згідно зі станом вашого здоров'я. Далі — ще більше. Економіка позбудеться еквівалентів обміну. Капіталізація працюватиме на репутації, а репутація — на лайках та шейрах. Як вижити та пристосуватися до швидких змін, розкаже Андрій Длігач — CEO AdvanterGroup, футуролог, стратег, доктор економічних наук.

Березень 20, 18:30
Пройшло
Workout. Тренування вашої стресостійкості
Дата та час: Березень 21, 10:00
Місце проведення: Olerom, вулиця Антоновича, 172
Ціна: 2900

Наростаючий ритм життя, конкуренція, хронічна нестача часу, побутові турботи і негаразди. Сьогодні стрес вже став частиною повсякденного життя кожної людини. Як наслідок — хронічна втома, вигоряння, низька робоча ефективність. Чи можливо керувати своїм емоційним станом так, щоб завжди бути в тонусі? На тренінгу Ви отримаєте необхідні інструменти для виходу з стресових ситуацій.

Березень 21, 10:00
Пройшло
Форум про використання великих даних для розвитку міста
Дата та час: Березень 22, 09:30
Місце проведення: КНЕУ, проспект Перемоги, 54/1
Ціна: безкоштовно

На урбаністичному форумі «Як зробити місто розумним, креативним і комфортним?» ви можете дізнатися: що повинен знати кожен мер; як звичайним жителям покращувати стан міста; як використовувати інструменти Big Data; про проекти, які змінюють міста; про сучасне та майбутнє наших міст. Спікерами заходу будуть мери різних міст України; представники Агенти змін, Школа мерів, Арт-завод Платформа, Open Data Incubator 1991 та багато інших.

Березень 22, 09:30
Пройшло
Дискусія про державні будівельні норми в Україні
Дата та час: Березень 22, 19:00
Ціна: безкоштовно

Норми і правила були обов'язковими в усі часи. Зараз вони є в житті всіх розвинених суспільств, і визначають правову державу. З розвитком технологій повинні розвиватись і норми. В Україні багато застарілих, не актуальних, та подекуди безглуздих норм, які заважають створювати сучасну архітектуру та комфортне міське середовище. Підписавши Угоди про Асоціацію, Україна зобов’язалася гармонізувати законодавство в частині технічного регулювання, що напряму стосується виконання робіт з архітектурного і будівельного проектування та конструювання промислових та громадських будівель і споруд, у тому числі житлових. Процес змін вже йде, бо суспільство потребує того. Питання в тому — які саме норми нам потрібні сьогодні.

Березень 22, 19:00
Пройшло
Techstars London: Office Hours
Дата та час: Березень 23, 09:00
Місце проведення: iHUB, вулиця Хрещатик, 10
Ціна: безкоштовно

Прагнете взяти участь в акселераційній програмі зі своїм проектом? Techstars London — це унікальна нагода. Зі своїм технологічним стартапом ви зможете долучитися до команди Імона Кері, Techstars London Managing Director. Якщо ви засновник або співзасновник технологічного проекту, не пропустіть такої перспективної можливості. Реєструйтеся за посиланням уже зараз.

Березень 23, 09:00
Пройшло
II Щорічний Форум юридичних директорів
Дата та час: Березень 23, 09:30
Ціна: 2500-4000 грн

Форум юридичних директорів — це майданчик для зустрічі керівників бізнесу, корпоративних юристів, зовнішніх консультантів, суддівського та адвокатського корпусу для обговорення проблемних питань законодавства з метою розвитку бізнесу реального сектору економіки України. Що буде на події: вся найзначніша і актуальна інформація; докладні практичні кейси; представники провідних компаній; найвища якість і найкраща ціна на ринку бізнес-заходів.

Березень 23, 09:30
до зустрічі
у наступному дайджесті

Share
Написати коментар
loading...