Реклама

Зустрічаймо весну продуктивно — які події у Києві варто відвідати на тижні

Перші весняні вихідні — це найкращий час для створення планів, тож ми підготували для вас традиційну добірку подій на наступні 7 днів у Києві. Мерщій обирайте найбільш цікаві вам заходи, занотовуйте та запрошуйте друзів
Čytaty latynkoju
Зустрічаймо весну продуктивно — які події у Києві варто відвідати на тижні
  1. Головна
  2. Події
  3. Зустрічаймо весну продуктивно — які події у Києві варто відвідати на тижні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Перші весняні вихідні — це найкращий час для створення планів, тож ми підготували для вас традиційну добірку подій на наступні 7 днів у Києві. Мерщій обирайте найбільш цікаві вам заходи, занотовуйте та запрошуйте друзів

Для початку 2 події, що стануть у нагоді власникам бізнесу, менеджерам та стартаперам:

Пройшло
«Як отримати гроші для стартапу від Horizon 2020»
Дата та час: Березень 05, 18:30
Ціна: безкоштовно

На події дізнаєтесь, як залучити до 2,5 млн євро до стартапу в рамках програми ЄС Horizon 2020 SME Instrument. Секретами аплікації на програму, порадами та практичними кейсами з вами поділяться фахівці міжнародної компанії CIVITTA, яка допомогла вже понад 20 компаніям у Центральній та Східній Європі залучити фінансування в рамках цієї програми, і 5 з них — саме українські компанії. Обов’язково попередньо зареєструватися.

Березень 05, 18:30
Пройшло
«Без паніки та істерики»: Нові алгоритми у соцмережах
Дата та час: Березень 05, 19:00
Ціна: 200-250 грн

Напередодні нового року світ діджитал-маркетингу сколихнула новина про чергові падіння охоплення для бізнес сторінок Facebook. На події разом з Альоною Дєньгою будемо розбиратися, що нам приготував Цукерберг та як варто скорегувати свою SMM-стратегію в 2018 році.

Березень 05, 19:00

Усе найцікавіше зі світу технологій наступного тижня можна дізнатися тут:

Пройшло
Вступна лекція з ReactJS
Дата та час: Березень 03, 15:00
Ціна: безкоштовно

Протягом події ви матимете змогу отримати як теоретичні, так і практичні знання. На заході ви дізнаєтеся: що таке ReactJS. Теорія; компонентний підхід; Virtual Dom, JSX; що дає ReactJS. Практика; State, Props. Також буде змога поставити запитання, які вас цікавлять, та отримати на них вичерпні відповіді.

Березень 03, 15:00
Пройшло
TechCamp: Recruiters Pain in 2018
Дата та час: Березень 10, 10:00
Місце проведення: iHUB Kyiv, вулиця Хрещатик, 10
Ціна: 400-700 грн

Recruiters Pain in 2018 — це обговорення всіх основних напрямків, трендів і оновлень в пошуках: QA / QC / AQA; Frontend; Backend; PM / Management; BigData / Blockchain; час для Нетворк / обміну досвідом з колегами та спікерами. Варто зазначити, що зібрані частина коштів від продажу квитків ми переводимо на благодійність, підтримуючи ініціативу «Київське ІТ — для хворих дітей на Миколая». Зараз є гостра потреба у придбанні інструменту для електротрепана, який був придбаний спільними зусиллями ІТ ком’юніті в грудні @itmykolaykyiv.

Березень 10, 10:00

Про міста, якими вони є і якими будуть у майбутньому, дізнавайтеся з наступних подій:

Пройшло
Вуличний квест про права жінок від Amnesty International
Дата та час: Березень 04
Ціна: безкоштовно

Квест відбудеться 4 березня, його мета — донести інформацію про права жінок до якомога більшої кількості людей. Що потрібно для участі у квесті? Поважати права людини і прагнути подолати стереотипи стосовно жінок; хотіти по-новому відкрити своє місто і його таємниці — шукати нові локації, досліджувати простір; до 26 лютого зібрати команду з 3-4 людей і зареєструвати її, заповнивши форму; мати відкритий профіль у фейсбук і бути готовими запостити у ньому фото з квесту; 4 березня долучитися до квесту і якнайкраще виконати усі завдання.

Березень 04
Пройшло
Презентація збірки статей «Трансформації українського Сходу»
Дата та час: Березень 06, 18:30
Місце проведення: IZONE, вулиця Набережно-Лугова, 8
Ціна: безкоштовно

«Трансформації українського Сходу» — це збірка статей, в якій 6 міст Сходу розглядаються крізь призму ідентичності, урбаністики та культури. Питання, які команда Метаміста висвітлює у своїх статтях: Як бути уважним до міста і робити потрібне людям? Як співпрацювати з міською владою і досягати поставлених цілей? Як вести діалог з містянами? Якою є знайдена міфологема міст? Як створювати художні роботи та невеликі архітектурні об’єкти у міському просторі? Що спрацювало у проекті, а що ні? Що є хорошого в містах, а чого не вистачає і куди вони можуть рухатися?

Березень 06, 18:30

Наостанок кілька цікавих подій для тих, хто прагне провести час з креативом:

Пройшло
Практика довголіття: чи можна прожити до 120?
Дата та час: Березень 09, 19:00
Ціна: 120 грн

Напевно, кожен із нас чув хоч одне з наступних тверджень: Епілептику в разі нападу потрібно засунути ложку в рот. Якщо людина подавилася, її треба бити по спині. На опіки потрібно наносити пантенол. Накладати джгути — шкідливо. «Я вже вмію надавати першу допомогу» або «якщо я щось зроблю не так, мене посадять». Ми не будемо сперечатися. Ми повністю спростуємо ці міфи і розповімо, як діяти в подібних ситуаціях, щоб не нашкодити людині. Ви б хотіли, щоб в екстреній ситуації вас врятували, чи не так? Ми теж. Тому вважаємо важливим і потрібним говорити про це.

Березень 09, 19:00
Пройшло
Locomotive — міні-конференція з дизайн-бізнесу від Projector
Дата та час: Березень 10, 11:00
Місце проведення: HUB 4.0, Ярославський провулок, 1/3
Ціна: 1200 грн

Продовжуємо формат міні-конференцій від Проджектору. 10 березня запрошуємо вас на «Локомотив» — міні-конференцію з дизайн-бізнесу від власників The23.design, The Gradient (Львів), Spiilka Design Büro,Reynolds and Reyner, Vintage Web Production, Madcats Agency. На події виступлять 8 спікерів, які відверто поділяться власним досвідом у різних сферах бізнесу.

Березень 10, 11:00

Share
Написати коментар
loading...