Реклама

👨🏼‍💼 Rozetka планує запустити свій аналог Amazon Prime

Вже розпочались перші тести. Ми зв'язалися з Rozetka за коментарями.
Čytaty latynkoju
👨🏼‍💼 Rozetka планує запустити свій аналог Amazon Prime
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 👨🏼‍💼 Rozetka планує запустити свій аналог Amazon Prime
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Вже розпочались перші тести. Ми зв'язалися з Rozetka за коментарями.

Онлайн-сервіс від Rozetka

Як повідомив засновник інтернет-супермаркету Rozetka Владислав Чечоткін в інтерв’ю під час проєкту «Бізнес-руханка», компанія планує запустити власну версію сервісу Amazon Prime в Україні.

Також Владислав Чечоткін зазначив, що перші тести планують закінчити вже до початку осені.

До вересня проводимо бета-тест. Ще плануємо запустити аналог Amazon Prime, щоб обробляти замовлення третіх осіб через свої склади.

Владислав Чечоткін, Засновник інтернет-супермаркету Rozetka

Що таке Amazon Prime

Amazon — найбільший інтернет-магазин у світі та одна з найбільших компаній на планеті. Щоденно компанія обробляє приблизно 3-4 мільйони замовлень, саме тому в Amazon є спеціальна система знижок для активних користувачів сервісу — Amazon Prime.

Наразі в Amazon є декілька методів доставки:

  • Free Shipping — безкоштовна доставка, доступна для замовлень з ціною від $49 у сертифікованих продавців Amazon. Термін доставки приблизно 7-10 днів
  • Платна доставка. Термін — 4-5 днів, вартість визначається продавцем товару. Можна прискорити доставку, заплативши за це додатково
  • Amazon Prime — безкоштовна доставка по США для обраних товарів. Термін — 1-2 дні.
Читайте також: 🤑 Facebook планує заснувати свій венчурний фонд

Окрім того власники підписки мають доступ до спеціальних знижок Lightning Deals, з найбільшими розпродажами сервісу. У певні дні лише користувачі з Amazon Prime можуть отримати доступ до цих бонусів.

До того ж у послуги сервісу входить доступ до цілої мережі інших платформ від Amazon — бібліотека з музикою, електронними книгами та різноманітними відеоматеріалами.

Оформити підписку на Amazon Prime можна абсолютно безкоштовно, також у сервісу є 30-денний тестовий період, користувачі якого отримують всі бонуси, без обмежень. Після закінчення тестового періоду вартість підписки на рік складає $99.

Також можна оформити абонемент лише на місяць або просто розділити сервіс за сімейним режимом — ви будете ділити суму з членом вашої родини чи довіреним знайомим. До того ж можна придбати річну підписку на різноманітних акціях, часом ціна на абонемент може впасти на $30-40.

Раніше ми вже писали? В Україні запустили портал для пошуку грантів, стипендій та інвестицій — KickYour.Tech, як в Україні запустили портал для пошуку грантів, стипендій та інвестицій — KickYour.Tech.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...