Реклама

😱 Стартап RapidAPI з офісом в Україні залучив $25 млн інвестицій

RapidAPI – це маркетплейс API. Він дозволяє розробникам шукати, оплачувати та підключатися до публічних програмних інтерфейсів.  
Čytaty latynkoju
😱 Стартап RapidAPI з офісом в Україні залучив $25 млн інвестицій
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 😱 Стартап RapidAPI з офісом в Україні залучив $25 млн інвестицій
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
RapidAPI – це маркетплейс API. Він дозволяє розробникам шукати, оплачувати та підключатися до публічних програмних інтерфейсів.  

Стартап RapidAPI, який розвиває однойменний маркетплейс API, залучив $25 млн в рамках раунду серії В. Інвесторами виступили M12 – венчурний фонд Microsoft, DNS Capital, Andreessen Horowitz та Green Bay Capital.

Про це повідомляє TechCrunch.

RapidAPI

Що таке RapidAPI

Це маркетплейс API. Він дозволяє розробникам шукати, оплачувати та підключатися до публічних програмних інтерфейсів.

Наразі на платформі є понад 10 000 API – це 33% від усіх загальнодоступних інтерфейсів у світі. Маркетплейсом користується один млн чоловік, включаючи такі корпорації як Cisco, Hyatt, SAP, Delta, і Reddit.

RapidAPI

Куди витратять інвестиції

Залучені кошти компанія витратить на створення нового продукту для груп, який дозволить розробникам не тільки управляти використанням загальнодоступних API, але також організовувати та використовувати свої власні внутрішні інтерфейси і мікросервіси.

Стартап був заснований в Ізраїлі в 2015 році. Зараз у компанії є також офіси в Сан-Франциско та Києві. Разом з новим раундом RapidAPI сумарно залучив $37,5 млн.

Стартап в Україні

RapidAPI відкрив український офіс у 2016 році у Києві. Місцева команда займається технічною розробкою платформи. TechCrunch відзначає, що всього в трьох офісах компанії працює 50 чоловік, точний розмір української команди невідомий.

Читайте також про те, що в InnoHub наприкінці червня відбудеться?‍♀️ Bottleneck Night: Tech Ladies — жінки обговорять проблеми, з якими стикаються в IT-індустрії захід, присвячений боттлнекам для жінок у технологічних компаніях.

Share
Написати коментар
loading...