Реклама

📹 В Україні пройде «Чілдрен Кінофест»: оберуть найкращий фільм, знятий дітьми

На церемонії закриття фестивалю «Чілдрен Кінофест» журі назве найкращий український дитячий фільм, який отримає нагороду у розмірі 20 тисяч гривень.
Čytaty latynkoju
📹 В Україні пройде «Чілдрен Кінофест»: оберуть найкращий фільм, знятий дітьми
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 📹 В Україні пройде «Чілдрен Кінофест»: оберуть найкращий фільм, знятий дітьми
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
На церемонії закриття фестивалю «Чілдрен Кінофест» журі назве найкращий український дитячий фільм, який отримає нагороду у розмірі 20 тисяч гривень.

Цього року шостий щорічний фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест» відбудеться з 31 травня по 9 червня й охопить 24 міста по всій Україні.

У його рамках втретє відбудеться показ фільмів, створених дітьми. Десять картин-фіналістів фестивального конкурсу буде показано 8 червня у столичному кінотеатрі «Київська Русь» у присутності авторів та в усіх містах проведення фестивалю.

Чілдрен Кінофест

До складу Почесного журі конкурсу увійшли українські кінематографісти: акторка Ірма Вітовська–Ванца, режисерка Марина Степанська та режисер Аркадій Непиталюк.

Як і минулого року, глядачам показу дитячих короткометражних фільмів запропонують проголосувати за найкращу роботу та обрати переможця в номінації «Приз глядацьких симпатій» – автори найкращого фільму у цій категорії отримають 10 тисяч гривень.

? Про фестиваль

Конкурс дитячих фільмів, оголошений восени 2018 року, зібрав понад 160 заявок з усієї України. З них було відібрано по 5 фіналістів у двох категоріях – від 7 до 10 років і від 11 до 14.

Лідерами за кількістю фіналістів стали Полтавська та Дніпропетровська області. З повним списком фіналістів можна ознайомитись на сайті фестивалю.

?Як подивитися

9 червня на церемонії закриття фестивалю журі назве найкращий український дитячий фільм, який отримає нагороду у розмірі 20 тисяч гривень.

Зареєструватися на безкоштовний показ фільмів-фіналістів можна на сайті фестивалю – реєстрація відкриється 1 червня. Почесним послом шостого фестивалю «Чілдрен Кінофест» став вокаліст хіп–хоп–гурту «Танок на Майдані Конґо» (ТНМК) Олег «Фагот» Михайлюта.

Читайте також, що Sony відкрила? Sony відкрила кіностудію PlayStation, яка перетворюватиме ігри на фільми та серіали кіностудію PlayStation, яка перетворюватиме ігри на фільми та серіали

Share
Написати коментар
loading...