Реклама

Apple скоріш за все запустить відеосервіс: як називатиметься та які фільми й серіали покаже

Якими серіалами та фільмами Apple збирається протистояти таким гігантам, як Netflix та Hulu. Довгоочікувана презентація нового сервісу відбудеться 25 березня.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
Apple скоріш за все запустить відеосервіс: як називатиметься та які фільми й серіали покаже
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. Apple скоріш за все запустить відеосервіс: як називатиметься та які фільми й серіали покаже
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Якими серіалами та фільмами Apple збирається протистояти таким гігантам, як Netflix та Hulu. Довгоочікувана презентація нового сервісу відбудеться 25 березня.

Стало відомо, як імовірно називатиметься стрімінг від Apple — ресурс Slashleaks, посилаючись на власні джерела, повідомив, що сервіс отримає назву Front Row. Презентація відбудеться 25 березня.

Новий стрімінговий сервіс буде транслювати фільми та серіали за допомогою платної підписки. Apple вже випустив трейлери трьох проектів Are You Sleeping, Dickinson та For All Mankind.

Вже відомо, на які серіали та шоу планує робити ставки Apple, щоб обіграти таких гігантів, як Netflix, Hulu та Amazon.

Анімація

Один із проектів отримав назву Central Park. Це анімований серіал від творця Bob’s Burgers Лорен Бушар про сім’ю доглядачів у Центральному парку Нью-Йорка.

Apple також придбала анімаційний фільм під назвою Wolfwalkers, режисера Тома Мура і Роса Стюарта. У ньому розповідається про дівчину, яка вирішує врятувати вовків Ірландії, що вимирають.

На додаток до цих проектів, компанія Apple підписала угоду з виробничою компанією Чарльза Шульца і планує випустити серію короткометражних фільмів про астронавта Снупі.

Комедії

Перша – це комедійне шоу Dickinson про поетесу Емілі Дікінсон, яку зіграє Гайлі Стайнфельд. У серіалі також гратиме Джейн Краковскі у ролі мами Дікінсон.

Ще серіал It’s Always Sunny від творців «У Філадельфії завжди сонячно». Про нього нічого невідомо. Лише, що він буде «досліджувати тонкощі людського стану завдяки веселим та інноваційним способам».

Драми

Читайте також: Дивитися на вихідних: Love, Death & Robots на Нетфліксі

Перший та найбільший серіал, замовлений ​​для сервісу, – The Morning Show. У ньому знялися Різ Уізерспун, Дженніфер Еністон і Стів Карелл. Серіал знятий за книгою репортера CNN Брайана Стелтера, що називається Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV.

Apple замовила два сезони по 10 епізодів кожен.

Ще один серіал знімає автор знаменитого «Залишитися у живих» Джей Джей Абрамс. Це півгодинна драма, про 20 втрачених речей. Своєрідний любовний лист до різноманітної музичної культури Нью-Йорка.

Apple також надала замовлення на деякі неназвані драми. Одну з них створить режисер «Ла Ла Ленду» Деміен Шазель.

Наукова фантастика

Рон Мур, творець «Зоряного крейсера «Галактика», зніме серіал For All Mankind про альтернативний світ, у якому космічна гонка з часів холодної війни не закінчилася.

Apple займеться адаптацією творчістю одного з найвідоміших науково-фантастичних письменників Айзека Айзімова. Серіал з 10 епізодів створять Девід С. Гойер і Джош Фрідман. Події відбуватимуться в далекому майбутньому, коли міжзоряна імперія почне руйнуватися.

Трилери

Читайте також: Нові iPad: Apple оновила планшети напередодні свого великого івенту 25 березня

Apple покладає більшість своїх зусиль на трилери й бойовики. Наприклад, Are You Sleeping – серіал про злочинний світ з Октавією Спенсер у головній ролі.

Magic Hour – 10-серійний трилер про дівчинку, що подорожує до рідного міста свого батька і розкриває справу.

Серіал, натхненний Хільдой Лісіак, дівчинкою, що заснувала газету під назвою Orange Street News в Пенсільванії, коли їй було дев’ять років.

Нещодавно також стало відомо, що Apple випустить драму про підрозділ ЦРУ. Головну роль зіграє володарка Оскару та виконавиця головної ролі у «Капітані Марвел» Брі Ларсон.

Документальне кіно

Розробляється проект під назвою Losing Earth, заснований на торішній статті New York Times про зміну клімату.

Фільм Hala про мусульманського підлітка, який повинен орієнтуватися в культурних викликах вдома і в школі.

А також The Rocks, фільм Софії Копполи,  про жінку, «яка об’єднається зі своїм великим батьком-плейбоєм у пригодах в Нью-Йорку».

У порівнянні з гігантами Netflix або HBO, Apple не має такого досвіду виробництва власних фільмів та серіалів. Проте, компанія має величезну екосистему, яку зможе використати для просування нового сервісу.

Share
Написати коментар
loading...