Реклама

Нові iPad: Apple оновила планшети напередодні свого великого івенту 25 березня

25 березня відбудеться спеціальний прес-захід, присвячений анонсу нових продуктів Apple. Подія розпочнеться о 19:00 за київським часом в театрі імені Стіва Джобса в кампусі Apple Park.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
Нові iPad: Apple оновила планшети напередодні свого великого івенту 25 березня
  1. Головна
  2. Новини
  3. Нові iPad: Apple оновила планшети напередодні свого великого івенту 25 березня
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
25 березня відбудеться спеціальний прес-захід, присвячений анонсу нових продуктів Apple. Подія розпочнеться о 19:00 за київським часом в театрі імені Стіва Джобса в кампусі Apple Park.

Apple оновила лінійку двома новими пристроями. Це iPad Air на 10,5 дюймів і iPad mini 5 з діагоналлю 7,9 дюйма. Обидва працюють під управлінням новітнього процесора A12 Bionic (використовується в iPhone XS / XS Max / XR) і підтримують цифрове перо Apple Pencil.

Стилус продається окремо, за $99. Йдеться про перше покоління без магнітного кріплення. Перо за $129 як і раніше буде працювати тільки з iPad Pro 2018 року.

Також зазначено, що iPad Mini отримав оновлений Retina-дисплей: щільність пікселів не змінилася, але він перевершує попередника по передачі кольору і яскравості.

В обох пристроїв нові камери: основний об’єктив на 8 МП і фронталка на 7 МП. Також їхні дисплеї підтримують технологію TrueTone – вона адаптує кольори в залежності від «температури» освітлення.

Ціни

  • iPad Air 10,5 — від $499 за версію з Wi-Fi та місткістю 64 ГБ;
  • iPad Mini — від $399 за версію з Wi-Fi та місткістю 64 ГБ.

Чого чекати 25 березня

Перш за все, на конференції очікується анонс нових сервісів. Не секрет, що зараз цей напрямок є для компанії пріоритетним. За допомогою нових сервісів компанія розраховує компенсувати падіння продажів iPhone.

Імовірно, 25 березня Apple представить два сервіси – новинний і довгоочікуваний стрімінговий відеосервіс. Обидва будуть використовувати модель щомісячної або річної передплати.

Читайте також: Apple App Store запустив україномовну версію

Новинний сервіс

Компанія запропонує за $10 (приблизна ціна) на місяць необмежений доступ до матеріалів, в тому числі платного контенту найбільших новинних агентств та інтернет-видань США (The Wall Street Journal, The Washington Post, The New York Times, The Financial Times та інші).

Стрімінговий відеосервіс

Читайте також: 💳 Український сервіс WayForPay підключив Apple Pay для оплати в інтернеті

Поряд з партнерським контентом у сервісі буде свій – програми серіали, фільми. Наразі існує думка, що анонс відеосервісу 25 березня буде формальний, а запрацює служба через кілька місяців. Ранні чутки вказували, що щомісячна підписка буде коштувати $15.

Повідомляється, що Apple також веде переговори з HBO. Очікується, що новий ТБ і відеосервіс буде запущений в усьому світі та створить конкуренцію Netflix і Amazon.

Моноблок iMac

За словами інсайдера Марка Гурмана, 25 березня Apple має представити нові планшети iPad і навіть новий ПК iMac. Чутки про нові планшети вже, можна сказати, виправдалися. Тож можна очікувати і новий моноблок iMac. Якщо не брати до уваги iMac Pro, цю лінійку Apple не оновлювала вже досить давно.

Share
Написати коментар
loading...