Реклама

MasterCard підтримає Федерацію Електронного Спорту

Партнерство спрямоване на поширення кіберспортивної культури в Україні, залучення бізнесу до питань розвитку інфраструктури кіберспорту та підвищення фінансової грамотності молоді.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
MasterCard підтримає Федерацію Електронного Спорту
  1. Головна
  2. Ігри
  3. MasterCard підтримає Федерацію Електронного Спорту
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Партнерство спрямоване на поширення кіберспортивної культури в Україні, залучення бізнесу до питань розвитку інфраструктури кіберспорту та підвищення фінансової грамотності молоді.

Mastercard в Україні розпочинає партнерство з Esports Ukraine (ГО «Українська Федерація Електронного Спорту»).

Вперше співпраця відбудеться на кіберспортивному аматорському турнірі UNIVERSITY MASTER CUP, що проходитиме з 13 квітня до 11 травня. У турнірах ліги студентські команди з усієї України зможуть позмагатися у декількох дисциплінах: League of Legends, Dota 2 та CS:GO.

Розвиток кіберспорту

У подальших планах партнерства — проведення промо-кампаній Mastercard довкола кіберспортивних спонсорських активів компанії, а також реалізація спеціальних освітніх кампаній.

Читайте також: Не Сталкером єдиним: ці ігри зробили в Україні, та ви про це не знали

«В Україні рух кіберспорту щороку зростає. За приблизними оцінками, у країні нараховується понад 4,5 мільйони активних гравців. Ми переконані, що партнерство з Esports Ukraine сприятиме розвитку українського кіберспорту та допоможе нам спільно створювати нові можливості для гравців та фанатів», — зазначила Наталя Байдала, директор з маркетингу Mastercard в Україні.

Читайте також: В Україні відбудеться масштабний кіберспортивний турнір: деталі та розклад

Esports Ukraine

Це громадська організація «Українська Федерація Електронного Спорту», яка була створена в 2016 році професіоналами галузі. Прагнення федерації — розвиток українського електронного спорту та робота над тим, щоб Україна стала провідним кіберспортивним центром та посіла почесне місце на світовій кіберспортивній арені.

«Партнерство з Mastercard сприятиме реалізації наших соціальних цілей, спрямованих на популяризацію професійного та аматорського кіберспорту в Україні. Крім того, співпраця дозволить привернути увагу бізнесу та уряду до розвитку турнірної кіберспортивної інфраструктури України. А спільні проекти сприятимуть підвищенню загальної фінансової грамотності онлайн гравців», — додав Іван Данішевський, президент Esports Ukraine.

Ситуація у світі

За статистикою, глобальна кіберспортивна аудиторія у 2018 році досягла 395 мільйонів людей, з яких 222 мільйони складають залучені гравці, а 173 мільйони — фанати. Згідно з прогнозами, загальна аудиторія кіберспорту виросте до 580 мільйонів глядачів до 2021 року. Станом на 2018 рік, глобальний ринок кіберспорту сягнув 900 мільйонів доларів США, а до 2020 року очікується ріст до 1,5 мільярда.

Share
Написати коментар
loading...