Реклама

Rozetka орендувала приміщення в київському Головпоштамті

Площа орендованого приміщення, яке знаходиться на Майдані Незалежності — понад 1500 кв. Найбільший інтернет-магазин України буде платити за нього 1 млн грн в місяць, повідомляє RAU
Čytaty latynkoju
Rozetka орендувала приміщення в київському Головпоштамті
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Rozetka орендувала приміщення в київському Головпоштамті
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Площа орендованого приміщення, яке знаходиться на Майдані Незалежності — понад 1500 кв. Найбільший інтернет-магазин України буде платити за нього 1 млн грн в місяць, повідомляє RAU

Договір оренди уклали 27 серпня. Як повідомила  RAU прес-служба Укрпошти, переможця відповідного аукціону визначили на майданчику Prozorro. Продажі. В результаті торгів ціна зросла на 31% від початкової і склала 1 001 000 грн в місяць за оренду 1510 кв. м.

За умовами аукціону, переможець зобов’язаний здійснити ремонт, включаючи реконструкцію системи електропостачання, і утримувати приміщення в належному технічному стані протягом терміну дії договору оренди.

Які умови цієї угоди 

Угода укладена строком на 60 місяців. В цілому сума договору за весь період складе більше 70 млн грн з урахуванням щорічної індексації вартості оренди. При цьому витрати на утримання нерухомості оплачуються додатково до орендної плати відповідно до показників фактичного використання.

За словами генерального директора Укрпошти Ігоря Смілянського, вперше компанія оптимізує площі своїх приміщень і отримає такі значні кошти від оренди —  понад 70 млн грн в рамках одного договору. Як каже, від оренди приміщення найбільшим інтернет-магазином України Rozetka сподіваються на синергетичний ефект — зроблені тут покупки можна буде відразу відправляти в будь-який куточок України.

Детальніше про приміщення 

Для оренди пропонується фасадне приміщення під розміщення відділення інтернет-супермаркету з окремим входом з Майдану Незалежності та доступ до об’єкта в режимі 24/7. Додатково з 7:30 до 21:00 можливий доступ до об’єкта оренди через центральний вхід будівлі Головпоштамту, уточнюється в тендерній документації. З боку внутрішнього двору є складські приміщення з рампою. Заїзд у внутрішній двір з вулиць Хрещатик і Бориса Грінченка.

Як проводили тендер

Нагадаємо, що тендер на оренду частини Головпоштамту «Укрпошта» оголосила в липні цього року. Уже тоді компанія-оператор обмежила претендентів виключно напрямком «мультибрендовий інтернет-супермаркет». Обмеження пов’язані зі стратегією розвитку Укрпошта напрямку e-commerce і бажанням заробити не тільки на оренді, але і на доставці замовлень.

Як пояснювали в «Укрпошті», інтернет-торгівля — сегмент ринку, який стрімко розвивається, і дає можливість для компанії отримати ефект синергії, бути взаємно корисними в доставці кінцевому споживачеві придбаного через інтернет товару.

Нагадаємо, нещодавно ми писалиRozetka почала співпрацювати з «Укрпоштою» про те, що Rozetka почала співпрацювати з держоператором, щоб  розширити аудиторію на жителів сільської місцевості. На маркетплейсі Rozetka стала доступна послуга доставки товару на відділення «Укрпошти».

Share
Написати коментар
loading...