Реклама

Новий застосунок допоможе знайти пару на основі ДНК

Процес працює з 11 генами, пов'язаними з феромонами та хімічними сигналами, які викликають сексуальний потяг
Čytaty latynkoju
Новий застосунок допоможе знайти пару на основі ДНК
  1. Головна
  2. Новини
  3. Новий застосунок допоможе знайти пару на основі ДНК
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Процес працює з 11 генами, пов'язаними з феромонами та хімічними сигналами, які викликають сексуальний потяг

Вибір «половинки» найчастіше пов’язують із уподобаннями, смаками, зовнішністю чи манерою поведінки. Рідше — зі спільними поглядами, смаками, віросповіданням чи етнічною приналежністю. Науковці та розробники цього мобільного додатку вирішили піти іншим шляхом. Вони створили генетичну карту сумісності. Застосунок робить конкретні пари за допомогою поєднання генетичних даних з особистими даними, які наявні у соціальних мережах. На часі дізнатися більше про те, як це працює.

Як працює застосунок

Застосунок Pheramor вимагає, щоб всі користувачі відправляли мазок з-за щоки за допомогою спеціального набору. Потім команда внутрішніх вчених вибудовує послідовність генів, пов’язаних із привабливістю. Останній процес визначає, які користувачі можуть бути сексуально сумісними. Використовують при аналізі і соціальні технології: збирають вподобання із соціальних мереж. Всі ці дані потім і використовуються у спеціальному запатентованому алгоритмі.

Нагадаємо, що у Ватикані розробилиУ Ватикані створили мобільний додаток для духовенства мобільний додаток для священиків. Щотижня передплатникам пропонуватиметься матеріал для роздумів над недільною Літургією Слова.

Share
Написати коментар
loading...