Реклама

«Укрпошта» запропонувала обирати, коли і за скільки доставлять відправлення

Вартість пересилання відправлень тепер залежить від умов тарифу, який користувач послуг обирає самостійно
Čytaty latynkoju
«Укрпошта» запропонувала обирати, коли і за скільки доставлять відправлення
  1. Головна
  2. Новини
  3. «Укрпошта» запропонувала обирати, коли і за скільки доставлять відправлення
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Вартість пересилання відправлень тепер залежить від умов тарифу, який користувач послуг обирає самостійно

Надсилання та отримання товарів і відправлень за пдопомогою поштових переказів все що залишається доволі популярним способом доставлення серед українців. Хоча «на п’яти» поштарям вже наступають конкуренти із приватних кур’єрських служб та компаній доставки. Саме тому «Укрпошта» запроваджує нові послуги, аби не відставати від конкурентів. Компанія надала можливість своїм клієнтам обирати, в який термін буде доставлено відправлення та за яку ціну. Для корпоративних замовників послуг також передбачено знижки. На часі дізнатися, які нові тарифи пропонує національна компанія та як ними можна скористатися.

Якими стали тарифи

Вартість пересилання товарів за новими тарифами залежить від умов користування послугами національного поштового оператора. Тобто, якщо ви обираєте тариф «Укрпошта Стандарт» в межах обласного центру, то невелике відправлення може йти до трьох днів. Вартість такого відправлення за оновленим тарифом складе 9,6 грн. Це ж відправлення на умовах «Укрпошти Експрес» буде йти 1 добу, але коштуватиме 12 грн. Кількість переказів від однієї особи за такими тарифами зараз не є обмеженими.

Ціна кожного конкретного відправлення залежить від ваги, об’єму, віддаленості відправлення та умов тарифу. Деталі можна дізнатися із інфографіки, наведеної нижче:

Юридичні особи можуть отримати знижку 18-24% від вартості послуг поштового оператора. Для отримання такого дисконту слід звернутися із запитом до регіональних менеджерів департаменту розвитку бізнесу з корпоративними клієнтами.

Share
Написати коментар
loading...