Реклама

У Києво-Могилянці кличуть на магістерку із журналістики

У Могилянській школі журналістики відбудеться День відкритих дверей та лекція американської журналістки Шерил Рід
Čytaty latynkoju
У Києво-Могилянці кличуть на магістерку із журналістики
  1. Головна
  2. Новини
  3. У Києво-Могилянці кличуть на магістерку із журналістики
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
У Могилянській школі журналістики відбудеться День відкритих дверей та лекція американської журналістки Шерил Рід

Журналістика на сьогоднішній день є професією, оповитою певними стереотипами, скандалами та часто хибними трактуваннями сенсу стандартів професії. Якщо вас давно цікавить фах журналіста та можливість працювати у ЗМІ будь-якого формату, не пропустіть можливість побачити зсередини одну із престижних Шкіл медійного спрямування у нашій країні. 12 травня 2017 року Могилянська школа журналістики запрошує на День відкритих дверей та лекцію американської журналістки Шерил Рід «Why Journalism Matters». Під час заходу можна буде дізнатися про умови вступу, особливості навчання та перспективи випускників даної магістерської програми в Національному університеті «Києво-Могилянська Академія».

Що включатиме програма

Гостей чекає знайомство з викладачами та студентами Могилянської школи журналістики. Також буде проведено презентацію оновленого сайту Школи. Організатори анонсували й розможу скайпом із випускником МШЖ, журналістом Української служби «Голосу Америки» Олексієм Кузьменком. А родзинкою стане лекція американської журналістки та письменниці Шерил Рід.

Особливості Могилянської школи

НаУКМА знаний завдяки високій якості наданої освіти, тому й його окрема Школа не пасе задніх в питаннях якості знань та можливостей для випускників. Медіацентр поєднує теоретичну підготовку, практичні навики та дослідження масових комунікацій і журналістики, а також МШЖ займається громадською діяльністю. Програма школи спрямована на формування нового покоління якісних журналістів, кажуть організатори події.

Де відбудеться зустріч

Місце зустрічі: Київ, Медіацентр DFJ, вул. ‪Волоська 8/5 (4-ий корпус НаУКМА).

Share
Написати коментар
loading...