Реклама

📉 Нові дані щодо інфляції в США: реакція криптоспільноти

Čytaty latynkoju
📉 Нові дані щодо інфляції в США: реакція криптоспільноти
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 📉 Нові дані щодо інфляції в США: реакція криптоспільноти
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Бюро статистики праці США нещодавно повідомило про 7,5% зростання індексу споживчих цін (CPI), що найчастіше використовують для вимірювання показника інфляції.

Після цього засновник Digifox Ніколас Мертен пояснив, що за нинішніх темпів інфляції долар найближчими роками може коштувати половину своєї нинішньої вартості.

У коментарях криптани наголошують, що біткоїн може стати потужним засобом захисту від інфляції долара США. Один користувач написав: «BTC — це золото майбутнього, а майбутнє починається зараз».

Тим часом, генеральний директор Binance Чангпенг Чжао також не втримався від коментарів, написавши, що BTC та BNB не мають інфляції.

У свою чергу криптоінвестор Ентоні Помпліано поділився знаменитою цитатою американського економіста Мілтона Фрідмана про інфляцію. Він написав: «Інфляція — це податок, що може вводитися без ухвалення закону».

Якщо США продовжать друкувати дедалі більше доларів, купівельна спроможність долара може послабитись, що призведе до ще більшого зростання цін на товари та послуги. На думку мільярдера Карла Ікана, через це може настати черйозна криза.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

У той же час BTC має фіксований запас 21 мільйон. Після того, як видобудуть останній біткоїн, нові більше не з’являться. У зв’язку з цим багато хто стверджує, що BTC є гарним засобом захисту від інфляції.

Будь ласка, візьміть участь в опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...