Реклама

🤪 Китайський онлайн-магазин JD.com виплачує зарплатню в цифровому юані

Виплати зарплатні у цифровому юані почалися з січня цього року.
Čytaty latynkoju
🤪 Китайський онлайн-магазин JD.com виплачує зарплатню в цифровому юані
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🤪 Китайський онлайн-магазин JD.com виплачує зарплатню в цифровому юані
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Виплати зарплатні у цифровому юані почалися з січня цього року.

Цифровий юань та зарплатня

Китайський гігант онлайн-торгівлі JD.com, конкурент електронної комерції Alibaba, виплачує зарплатню своїм співробітникам в цифровому юані. Виплати почалися з січня цього року. Таким чином, JD.com став однією з перших організацій в Китаї, яка виплачує заробітну плату в електронних юанях.

Виплати відбуваються в рамках участі компанії в однорічному тестуванні цифрової валюти центробанку. Ба більше, JD підтримав випробування e-CNY? 3 причини, чому криптовалюти — на часі та інвестував близько $4,6 млн. JD надав технологічну та сервісну підтримку для пробних програм цифрового юаня в Сучжоу.

Читайте також: 👏🏻 Tether побив рекорди: ринкова капіталізація досягла $50 млрд

Компанія продовжує вивчати можливості цифрового юаня

Також на четвертому саміті Digital China Summit в Фучжоу 25 і 26 квітня JD представить свій магазин. Відвідувачі можуть придбати товари за допомогою цифрового юаня. Крім JD на саміті будуть присутні представники шести державних банків і підприємств. Покупці зможуть замовити доставляння додому.

У компанії заявляють, що вони продовжують вивчати можливості застосування e-CNY. Також JD здійснював платежі через e-CNY фірмам-партнерам і в міжбанківських розрахунках.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Раніше редакція Na chasi / Crypto повідомляла, що найбільші державні банки Китаю запропонують? Цифровий юань використають на фестивалі онлайн-покупок в Китаї цифровий юань на фестивалі онлайн-покупок. Він відбудеться 5 травня. Наразі банки переконують продавців і покупців завантажити цифрові гаманці та здійснювати покупки за допомогою цифрового юаня.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...