Реклама

🤑 У світі більш ніж 100 мільйонів користувачів біткоїна

Особливо збільшилась кількість нових користувачів у січні цього року.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤑 У світі більш ніж 100 мільйонів користувачів біткоїна
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🤑 У світі більш ніж 100 мільйонів користувачів біткоїна
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Особливо збільшилась кількість нових користувачів у січні цього року.

Користувачі біткоїна у світі

Платформа Crypto.com презентувала свій щорічний звіт, згідно з яким у січні 2021 року біткоїном користувались більш ніж 106 мільйонів людей по всьому світові.

І це експерти дослідили лишень 24 найбільші криптобіржі у світі — це може означати, що кількість користувачів біткоїна навіть значно більше.

У звіті зазначають, що за січень загальна кількість нових користувачів склала 15,7%, однак за попередній квартал цей показник не перевищував 0,8-1,3% на місяць. Таки попит був обумовлений ралі криптовалют, коли всі вони ставили нові рекорди — саме це й звернуло увагу людей.

Користувачі біткоїна у світі

У січні кількість користувачів біткоїна зросла на 30,2%. Crypto.com також опитали своїх користувачів, чому саме вони вирішили звернутись до криптовалют.

Читайте також: 🪙 Які чинники впливають на курс біткоїна?

Респонденти зазначили, що перевагами криптовалют є їхня підтримка PayPal, популярність DeFi сервісів та доступність загалом — не обов’язково мати цілу монету, можна придбати її частинку.

Також платформа у своєму дослідження звернула увагу на те, що збільшилась кількість інституційних інвесторів — компанії інвестують у криптовалюту надзвичайно великі суми, що дає їм додаткову підтримку. Найвідомішими історіями за останній час стали інвестиції Tesla? Стало відомо, що Tesla інвестувала $1,5 млрд у біткоїн — новий рекорд курсу Ілона Маска, Square? Компанія засновника Twitter придбала біткоїнів на понад $170 млн засновника Twitter Джека Дорсі та MicroStrategy? Найбільша публічна компанія, що володіє криптовалютою, інвестувала у біткоїн понад $1 млрд — найбільшої компанії, що володіє криптовалютами.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...