Реклама

🔮 Астрологиня у TikTok робить передбачення біткоїна — найкращі прогнози

Очікуємо гороскопи для криптовалют.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🔮 Астрологиня у TikTok робить передбачення біткоїна — найкращі прогнози
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🔮 Астрологиня у TikTok робить передбачення біткоїна — найкращі прогнози
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Очікуємо гороскопи для криптовалют.

Передбачення біткоїна у TikTok

Марен Альтман має трішки незвичну професію — вона астрологиня, що робить передбачення біткоїна у TikTok. Наразі її акаунт має більш ніж мільйон підписників та понад 30 мільйонів лайків.

Вона вже раніше спрогнозувала січневий зріст біткоїна, коли криптовалюта досягла нової історичної позначки – $42 тисячі. Її передбачення базуються на натальній карті біткоїна — вона розрахувала гороскоп криптовалюти на момент її створення.

Я не буду комусь казати купляти те чи інше. Я можу прогнозувати траєкторії цін, але не претендую на роль фінансової консультантки, яка знає усі аспекти та не даю рекомендації щодо купівлі чи продажу

Марен Альтман, Криптоастрологиня в TikTok

За словами астрологині натальна карта показує положення планет в час появи біткоїна та протягом всього його існування. Зміни положення планет впливають на розвиток криптовалюти. Загалом є 12 секторів, які ще називають «домами», саме вони й відповідають за певну сферу діяльності людини (чи криптовалюти) у житті. Планети в певному положені можуть передбачити якісь зміни — наприклад, Меркурій відповідає за ціну біткоїна, а Сатурн це напрямок корекції.

” data-video-id=”6921369685745274118″>

@marenaltmansaturn uranus square = volatility likely worldwide #astrology #ZodiacSign #politics #BoseAllOut♬ worldstar money (interlude) – Joji

Читайте також: 😈 «Я вкрав біткоїни 94-річного дідуся з Австралії» — як працюють онлайн-шахраї в Україні. Особистий досвід

Спочатку може здатись, що це більше схоже на передбачення ворожки на вокзалі, однак ні — багато інвесторів слідкують за TikTok Марен, а профільні видання окремо публікують її прогнози.

За останніми передбаченнями біткоїн матиме сприятливе положення наприкінці лютого та на початку березня. Однак в середині березня очікується велика корекція, квітень також є не дуже оптимістичним. А ось травень матиме бичу тенденцію — можливі нові рекордні позначки.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...