Реклама

💼 «Віртуальні Активи України»: в Україні заснували громадську спілку з розвитку криптовалют

Заснували спілку такі організації як Binance, Blockchain4Ukraine, Arzinger і Juscutum.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
💼 «Віртуальні Активи України»: в Україні заснували громадську спілку з розвитку криптовалют
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 💼 «Віртуальні Активи України»: в Україні заснували громадську спілку з розвитку криптовалют
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Заснували спілку такі організації як Binance, Blockchain4Ukraine, Arzinger і Juscutum.

«Віртуальні Активи України»

Нещодавно у Києві створили громадську спілку «Віртуальні Активи України» (ВАУ). Основною метою нової організації є розвиток ринку віртуальних активів в Україні і його інтеграція у світовий криптовалютний ринок.

Ініціаторами та засновниками громадської спілки виступили найбільша у світі криптобіржа Binance, громадська організація Blockchain4Ukraine та юридичні компанії Arzinger і Juscutum.

Генеральним директором і головою ради директорів ВАУ обраний директор громадської організації Blockchain4Ukraine Костянтин Ярмоленко, а пост глави наглядової ради очолив глава міжфракційного об’єднання народних депутатів України Blockchain4Ukraine Олексій Жмеренецький.

Наша мета проста — легалізувати віртуальні активи в країні й зміцнити світове лідерство України. Ми хочемо впровадити технологію блокчейн до державних реєстрів та запустити механізм токенізаціі державних і корпоративних активів для залучення інвестицій в економіку України, яка сильно постраждала від пандемії коронавірусу

Костянтин Ярмоленко, Директор громадської організації Blockchain4Ukraine

Раніше, у вересні 2020 року, аналітична компанія The Chainalysis своєму дослідженні Global Crypto Adoption Index 2020 повідомила, що Україна стала світовим лідером із використання населенням криптовалют.

Згідно з повідомленням Міністерства цифрової трансформації України, високі показники України на ринку віртуальних активів пов’язані з великою кількістю блокчейн-розробників (ТОП-3 у світі), з високим рівнем цифрової обізнаності громадян, а також зі значною кількістю підприємців, котрі працюють на міжнародних маркетплейсах, де використовуються віртуальні активи для розрахунків.

Україна займає одне з лідируючих місць серед країн Європи за кількістю людей, котрі знайомі з криптоіндустрією й торгують криптовалютою. Для Binance Україна є одним із пріоритетних ринків. Ініціатива зі створення громадської спілки «Віртуальні активи України» буде ще більше сприяти популяризації криптовалют у країні, розповсюдженню технологій, а також створенню сприятливого ділового клімату для місцевої криптоспільноти

Гліб Костарєв, Директор Binance у Східній Європі
Читайте також: 💎 Токенізуй мене повністю. Що таке токен

Детальніше про організацію

«Віртуальні Активи України» (ВАУ) — це нова громадська спілка України, метою роботи якої є запуск і розвиток ринку віртуальних активів в Україні. Членами ВАУ зможуть стати юридичні особи резиденти й нерезиденти, які працюють або збираються вести діяльність на українському і світовому ринках віртуальних активів.

Популяризація ринку віртуальних активів у ЗМІ та соціальних мережах, впровадження технології блокчейн до державних реєстрів, токенізація державних і корпоративних активів, залучення фіатних і криптоінвестицій в економіку для подолання пандемії коронавірусу, національний токен і багато іншого — це пріоритети діяльності ВАУ.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...