Реклама

😍 «Сільпо» запустив сайт знайомств

До Дня закоханих мережа супермаркетів запустила власний сайт знайомств.
Čytaty latynkoju
😍 «Сільпо» запустив сайт знайомств
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 😍 «Сільпо» запустив сайт знайомств
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
До Дня закоханих мережа супермаркетів запустила власний сайт знайомств.

На відміну від звичних платформ для знайомств, тут можна знайти свою пару не за фото, локацією чи коротким описом профілю, а за спільними вподобаннями у їжі. Щоб отримати свою пару, достатньо авторизуватись через Facebook і відповісти на короткі запитання. Знайти людину, щоб розділити з нею любов до смачного або просто любов, можна за посиланням love.silpo.ua

«Погодьтесь, вам буде ближчий той, хто не менш ніж ви любить гречаний багет, пончики з лаймом чи інші продукти. Щоб ви могли зустріти саме ту людину, алгоритми сайту знайомств добирають пару, сумісну з вами щонайменше на 70%, — говорить маркетинг-директорка «Сільпо» Катерина Огуряєва. — Часто люди не уявляють, про що говорити зі своєю парою на першому побаченні, а наш сайт розв’язує цю проблему. До того ж ви будете знати, чим пригостити свою потенційну половинку».

Доречність ідеї сайту підтверджує дослідження соціологів для видання Independent. Значна частина опитаних може керуватися гастрономічними вподобаннями, коли вирішують, чи варто продовжувати побачення. 14% респондентів припускають, що здатні припинити нові стосунки, якщо їхні смаки у їжі несумісні з парою. 22% опитаних жінок сказали, що можуть розглядати спільне майбутнє лише з тими, хто розділяє їхні харчові вподобання. Психологиня Крісті Фергюсон запевняє: «Ми ухвалюємо рішення не лише головою і серцем, а й смаковими рецепторами».

Щоб отримати свою пару на сайті знайомств від «Сільпо», потрібно відповісти на питання у форматі тесту про вподобання у їжі. До прикладу, вказати, як краще прокласти шлях до вашого серця: через вишукані солодощі чи екзотичні фрукти. Після наданих відповідей користувач сайту бачить профіль своєї пари та відсоток збігу з нею. Люди, що познайомились на сайті, можуть продовжити спілкування у Facebook.

Також на сайті love.silpo.ua можна прочитати любовне передбачення і дізнатись, хто ви у стосунках. Наприклад, «Я у стосунках, як рибка. Тільки вона плаває у воді, а я — у любові». Команда сайту закликає ділитися передбаченнями у соцмережах, щоб дати шанс друзям знайти свою любов.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...