Реклама

💙 Право бути собою — найкраще з усіх можливих: просвітницький fashion-кампейн про різність

Колаборація покликана розвіяти стигму навколо теми аутизму та розповісти про те, як нас всіх об’єднує власна різність.
Čytaty latynkoju
💙 Право бути собою — найкраще з усіх можливих: просвітницький fashion-кампейн про різність
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 💙 Право бути собою — найкраще з усіх можливих: просвітницький fashion-кампейн про різність
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Колаборація покликана розвіяти стигму навколо теми аутизму та розповісти про те, як нас всіх об’єднує власна різність.

Ми всі різні і кожен день обираємо бути собою. На сніданок їмо яєчню з беконом, або вівсянку взагалі ні з чим. Пишемо музику, складаємо квартальні звіти, проводимо вихідні в парку або танцюємо до світанку на найвеселішій в світі вечірці. Ми — the same. Тому що the same —  значить бути different.

 Happy Today у колаборації з  KeepStyle випустили колекцію,  яка маніфестує  право бути собою. Капсула складається з  трьох  видів  футболоксвітшоту, штанів та лімітованих хусток з малюнками Петра Прівалова  — хлопчика  з РАС, які будуть  розігруватися в соцмережах  Happy Today.

«Для нас важливо використовувати одяг як медіа: через колаборацію з Happy Today ми прагнемо показати, що особливість кожної окремої людини робить  з неї особистість і дозволяє наповнити цей світ новим баченням, — зазначає власниця бренду KeepStyle, Валерія Куткова, — саме різність допомагає нам розвиватися».

«Кожен з нас  має персональні особливості та захоплення — все  те, що  дозволяє  нам відрізнятися і підсилювати одне одного. Люди  з  РАС  часто поводяться і спілкуються не так як ми звикли, але хто сказав, що інший — означає гірший?» — коментує Анастасія Степула, засновниця Happy Today.

Відрізнятися від інших — це природньо, так само як природньо толерувати відмінності інших. Людей у спектрі часто сприймають агресивно і більшість сімей людей з аутизмом опиняються в ізоляції. Ця стигма спровокована незнанням — все невідоме нас лякає, тому ключ до розуміння і розвитку потенціалів саме у просвітництві. Happy Today створює просвітницькі проекти про аутизм, щоб українці дізнавались науково-підтверджену інформацію про розлад аутичного спектру та переставали вірити у міфи.

Будь собою і дозволь це іншим

#keepstylehappytoday

Підтримати Happy Today та придбати речі з кампейну «Same but different but same»  

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...