Реклама

🎓 У США встановили найдорожчу в історії арт-інсталяцію — $470 мільйонів

Для інсталяції використали справжні дипломи про вищу освіту.
Čytaty latynkoju
naturallight.com
🎓 У США встановили найдорожчу в історії арт-інсталяцію — $470 мільйонів
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🎓 У США встановили найдорожчу в історії арт-інсталяцію — $470 мільйонів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Для інсталяції використали справжні дипломи про вищу освіту.

Da Vinci of Debt

Освіта в США вважається однією з найкращих у світі. Однак вона ж є однією із найдорожчих — часом багатьом родинам доводиться брати борги та кредити, аби їхні діти могли отримати вищу освіту. Саме на цю проблему й звертає увагу арт-інсталяція Da Vinci of Debt («Да Вінчі в борг»).

Компанія Natural Light встановила в залі Великого центрального вокзалу в Нью-Йорку композицію, створену зі справжніх дипломів про освіту.

Читайте також: 🏛 Нью-Йоркський музеї Метрополітен випустив застосунок з віртуальною екскурсією

Загалом використали 2 600 дипломів. За підрахунками в середньому кожен диплом коштує майже $180 тисяч — разом вартість інсталяції становить приблизно $470 мільйонів.

Втім, для Da Vinci of Debt компанія заплатила за кожен диплом по $100 — насправді вони вже виявились не потрібними для багатьох волонтерів.

Da Vinci of Debt коштує навіть більше за оригінальну картину Леонардо да Вінчі «Спаситель світу». У 2017 році картину продали на аукціоні за $450,3 мільйона.

За словами голови компанії Деніела Блейка, на сьогодні в США є понад 45 мільйонів студентів, котрі мають борг за навчання — разом він складає більш ніж $1,7 трильйона.

Аби якось допомогти майбутнім студентам, Natural Light створили спеціальний фонд, щороку з якого виділять один мільйон доларів на покриття боргів за навчання. Щоб отримати фінансування необхідно розповісти, чому саме ви повинні отримати фінансову допомогу. Загалом 40 студентів можуть отримати по $25 тисяч на своє навчання.

Переглянути інсталяцію та більше дізнатись про неї можна за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...