Реклама

💨 Херсонщина отримала новий брендинг — «Впусти вітер в голову»

«Впусти вітер в голову» — це слоган нового брендингу Херсона, який повинен покращити туристичний імідж міста.

Čytaty latynkoju
💨 Херсонщина отримала новий брендинг — «Впусти вітер в голову»
  1. Головна
  2. Місто
  3. 💨 Херсонщина отримала новий брендинг — «Впусти вітер в голову»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

«Впусти вітер в голову» — це слоган нового брендингу Херсона, який повинен покращити туристичний імідж міста.

Рекламна агенція Michurin змінила напрям брендингу Херсонщини. Раніше місто акцентувало увагу туристів на пляжному відпочинку та намагалась стати курортним лідером, але цього не було достатньо. Херсонщина була таким же місцем сонця та моря як Бердянськ, Приморськ, Коблеве чи Очаків, тому не було певної особливості міста.

Команда Michurin розробила нову айдентику, підкреслюючи основні якості Херсонщини. Задля цього переосмислили поняття культурного відпочинку та додали до цього характеристики, що притаманні суто для Херсонщини.

Сама ідея відпочинку на морі передбачає лише пасивний відпочинок на одному місці на пляжі у воді під сонцем.

Напротивагу загальній ідеї відпочинку на курортах однією з особливостей Херсонщини став рух. Команда пояснює свій вибір тим, що у місті просто безліч цікавих місць та локацій заради яких треба багато їздити.

У головах наших людей живуть роуд-муві: Тельма та Луїза, Ізі райдер або тогорічна Зелена книга. Кожна людина хотіла б здійснити таку подорож – спонтанну американську втечу на машині, особливо у свої 16. Але у нас в 16 був максимум мопед та батьки, які повторювали про вітер у нашій голові та змушували вчитись заради майбутнього. Майбутнє настало, ми вижили, машина є, кар’єра на місці, а того самого підліткового тріпу так і не сталось. Ось цю нездійсненну емоцію ми зробили нашою платформою: Херсонська подорож – це підлітковий тріп, якого у тебе не було

Рекламна агенція Michurin

Мета нової туристичної стратегії – при згадці Херсонщини у людини повинні виникати асоціації не тільки з піщаними пляжами, а і з унікальним островом Джарилгачем, кінематографічним каньйоном у Станіславі, рожевим озером Сиваш, зебрами й антилопами в заповіднику Асканія-Нова.

Степовий вітер став образом руху міста. Вітер це символ молодості та непосидючості, що так потрібна для нових відкриттів.

Впусти вітер в голову — слоган Херсонщини

Нашим слоганом ми забрендували вітер. Можливо, це перший фізичний брендинг у світі, а може і ні. Але ж круто, коли брендинг дує в обличчя.

Рекламна агенція Michurin

Задля візуального оформлення використали ефект множення форми. Це допомагає додати сприйняття руху вітру під час автомобільної подорожі, коли все швидко проходить повз і ти не стоїш на місті.

Херсонщина тепер не просто сонце, томати та кавуни. Херсонщина стає антиподом лежачих курортних міст України і стає місцем спонтанної автомобільної подорожі.

Рекламна агенція Michurin

 

Херсонські кавуни

Окрім брендування Херсонщина нещодавно отримала логотип для кавунів, що давно вже стали частиною образу міста.

Логотип розроблено Вікторією Кулаковою, що мешкає у Херсоні. Як зазначає авторка, логотип має багато різних символів, що так знайомі і відомі у Херсоні.

Спіраль на логотипі це стилізований хвостик кавуна, що також схожий на сонце, яке асоціюється з розташуванням Херсона — півднем. Хвилясті полоси — це малюнок візерунку кавуна, що також нагадують водні ресурси міста.

Також ми раніше писали✈️ Ryanair запускає рейси в Херсон та може відкрити внутрішні перевезення Україною, що Ryanair запускає рейси в Херсон та може відкрити внутрішні перевезення Україною.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...