Реклама

🗼 UNIT.City розповів про плани на 2020 рік та запустив унікальний арт-об’єкт «Маяк»

До 2021 року планується відкрити ще 5 нових корпусів в UNIT.City. Також стартує будівництво середньої школи на 750 дітей та другої черги UNIT.Home. Бюджет на зведення цих об'єктів €125 млн. До 2021 року загальна сума інвестицій в перший український інноваційний парк сягне € 245 млн.
Čytaty latynkoju
🗼 UNIT.City розповів про плани на 2020 рік та запустив унікальний арт-об’єкт «Маяк»
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🗼 UNIT.City розповів про плани на 2020 рік та запустив унікальний арт-об’єкт «Маяк»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
До 2021 року планується відкрити ще 5 нових корпусів в UNIT.City. Також стартує будівництво середньої школи на 750 дітей та другої черги UNIT.Home. Бюджет на зведення цих об'єктів €125 млн. До 2021 року загальна сума інвестицій в перший український інноваційний парк сягне € 245 млн.

Що відомо

У UNIT.City відкрили незвичний арт-об’єкт під назвою «Маяк». Найвищу заводську трубу Києва (60 метрів) переобладнали у світлову інсталяцію – яскравий символ майбутнього.

Головна фішка

З настанням темряви світло поступово піднімається вгору вздовж труби. Спочатку запалюються вогні з двох сторін зовнішньої частини труби. Тут встановлені дві смуги медіа-освітлення за технологією LED. Смуги світла повільно піднімаються вгору, заряджаючи пучок світла в горлі труби. Досягнувши вершини, в небі над столицею запалюється яскравий промінь. Довжина пучка може досягати 100 метрів, при діаметрі основи в 3,5 м.

UNIT.City

В середині труби на висоті 48 метрів розташована металева платформа, де розташовані три прожектори з галогеновими лампами потужністю 7,5 кВт кожен. Розроблено різні варіанти сценаріїв роботи труби, залежно від подій і сезонів. На вершині труби також встановлені відповідні маячки для орієнтації літаків.

UNIT.City має інтегруватися у міжнародну інноваційну екосистему. Для цього ми готові активно інвестувати в проект, залучати до співпраці світових технологічних лідерів, взаємодіяти з глобальними фінансовими інституціями. Парк вийшов на новий рівень та є зрозумілим партнером для ключових гравців галузі

Василь Хмельницький, засновник UFuture

Хто придумав

Це робота британського художника-інсталятора Себастьяна Кайта. Кайт працює з хореографами, композиторами, кінематографістами та дизайнерами по всьому світу.

Я хотів створити об'єднуючий символ в епоху змін в українській історії. Символ поваги до минулого, землі, на якій він стоїть, та прагнення до майбутнього. Димохід, який колись символізував українську індустріалізацію, сьогодні, за допомогою універсальної мови світла, перетворюється в маяк надії, – говорить Себастьян. – «Маяк» – це живе відображення людей й міста, він змушує нас замислитися щодо свого місця в цьому світі

Себастьян Кайт

Концепцію проекту реалізувала девелоперська компанія UDP.

UNIT.City

«Планетарій» 

Раніше всередині труби облаштували щось на кшталт планетарію з чотирма проекторами та LED-технологіями. Технологія «Кінотеатр 360», встановлена українською компанією з розробки візуальних рішень Front Pictures, утворює ефект 3D-простору й повного занурення. Зображення можна керувати дистанційно через додаток на планшеті. Потрапити туди можна по скляному коридору, який з’єднує два кампуси інноваційного парку.

UNIT.City

Плани на 2020 рік

Також в UNIT.City розповіли про плани компанії на наступний рік. Зараз будується 2 нових бізнес-кампуси, а також перша черга житлового комплексу. Ці роботи оцінюються в €70 млн. До 2021 року планується відкрити ще 5 нових корпусів. Також стартує будівництво середньої школи на 750 дітей та другої черги UNIT.Home. Бюджет на зведення цих об’єктів – €125 млн. До 2021 року загальна сума інвестицій в перший український інноваційний парк сягне € 245 млн.

У 2020 році в парку будуть створені умови для комфортного розміщення 150 компаній-резидентів, а також для навчання понад 1200 студентів. У планах – налагодження партнерства з двома провідними університетами світу. Планується, що в наступному році в інноваційному містечку працюватиме 5 венчурних фондів, 8 лабораторій та 10 акселераторів. Топ-менеджер сподівається, що в найближчі роки в UNIT.City будуть проведені міжнародні заходи такого рівня, як Web Summit, IT Arena, CES та Davos.

Все що, ви зараз бачите – лише 7% від нашої мети. У 2020 році ми будемо готові вже на 20%. В UNIT.City буде понад 150 компаній, 1200 студентів, 500 заходів, 10 акселераторів, 8 лабораторій й 5 венчурних фондів

Домінік Піоте, СЕО UNIT.City

Читайте також про вартість квартир в UNIT.Home? UNIT.City запустив продаж житла UNIT.Home: вартість, концепція та терміни здачі.

Share
Написати коментар
loading...