Реклама

Міський квест для смартфонів — новинка українських розробників

Ентузіасти пропонують гуляти містами за допомогою мобільних квестів
Čytaty latynkoju
Pixabay, ліцензія CC
Міський квест для смартфонів — новинка українських розробників
  1. Головна
  2. Місто
  3. Міський квест для смартфонів — новинка українських розробників
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Ентузіасти пропонують гуляти містами за допомогою мобільних квестів

Любите вивчати міста, мандрувати та відпочивати щовихідних у іншому місті — але при цьому терпіти не можете офіційні путівники та «попсові» маршрути? Команда українських розробників вигадали безкоштовний мобільний квест. Він дає змогу мандрувати містами не за усталеними туристичними шаблонами, а так, як вам заманеться. На часі дізнатися більше про цю розробку. 

Як це працює

Додаток створює щось на кшталт міської гри. Користувачі WalQlike встановлюють мобільний додаток, який ви відкриваєте в туристичному місті. Далі користувачеві слід вказати, скільки він має вільного часу на прогулянку. Не забудьте зазначити, з ким ви, що вам цікаво побачити та які ваші інтереси у житті. на основі отриманої інформації мобільний застосунок створює для вас маршрут-екскурсію. Ви не отримаєте до неї миттєвий доступ — спочатку відкривається лише перший пункт. Коли гравець приходить на визначену локацію, все обдивиться та зробить фото, треба буде розгадати загадку — а вже тоді ви отримаєте доступ до наступного пункту своєї подорожі. Працює усе приблизно так, як на відео проекту:

Що потрібно, аби додаток став загальнодоступним

Творці такого нестандатного мобільного квесту запустили краудфандингову кампанію на платформі «Спільнокошт». Їхня мета — зібрати 60 тис грн для втілення своєї ідеї у життя. Підтримати проект можна на сторінці платформи колективного фінансування. В разі успішного втілення проект стане загальнодоступним інструментом для незвичайних мандрівок різними містами.

Share
Написати коментар
loading...