Реклама

🎬 Режисер «Олдбоя» зняв новий фільм «Життя як сон» на камеру iPhone 13 Pro

Čytaty latynkoju
🎬 Режисер «Олдбоя» зняв новий фільм «Життя як сон» на камеру iPhone 13 Pro
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Режисер «Олдбоя» зняв новий фільм «Життя як сон» на камеру iPhone 13 Pro
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Південнокорейський режисер Пак Чхан Ук, найбільш відомий за режисуру «Олдбоя», «Служниці» і «Стокера», створив новий фільм використовуючи iPhone 13 Pro та версію Pro Max. Короткометражний фільм замовила Apple — все для того, аби показати потужність iPhone 13 Pro і можливості його камери. Прем’єра відео відбулась сьогодні на YouTube-каналі компанії.

«Життя як сон» (Life is But a Dream) зняли для кампанії Apple «Shot on iPhone 13 Pro». 21-хвилинний фільм розповідає історію трунаря, котрий викопуючи могилу випадково пробуджує привида. Кіно містить елементи горору, фентезі та мюзиклу.

Під час онлайн-пресконференції присвяченій фільму, Пак Чхан Ук заявив, що знімання короткометражних фільмів дає більше творчої свободи. Режисер також розповів, що вже знімав кіно на камеру смартфону у 2011 році. Це був 33-хвилинний фільм «Нічна рибалка», який він зняв з братом на iPhone 4.

Apple також випустила відео з-за лаштунків: ролик показує режисера та його команду, що працюють з iPhone 13 Pro. Знімальна група високо оцінила здатність смартфону швидко зміщувати фокус, розмивати фон і знімати при слабкому освітленні.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...