Реклама

🚨 У Netflix готують продовження «Червоного повідомлення»: у планах два сиквели

Čytaty latynkoju
🚨 У Netflix готують продовження «Червоного повідомлення»: у планах два сиквели
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🚨 У Netflix готують продовження «Червоного повідомлення»: у планах два сиквели
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Як повідомляє видання Deadline, стрімінговий сервіс Netflix знаходиться на ранній стадії розробки послідовного знімання двох сиквелів «Червоного повідомлення» (анг. Red Notice). У компанії сподіваються розпочати виробництво на початку 2023 року, в залежності від угод та графіків акторів: Дуейна Джонсона, Раяна Рейнольдса та Галь Гадот.

Повідомляється, що режисер першої частини Роусон Маршалл Тербер, також відомий за своїми попередніми фільмами «Ми — Міллери» та «Півтора шпигуна», сів за написання сценарію для продовження.

Також вам він може бути відомий, як режисер фільму «Хмарочос», у якому Дуейн дає фору своїм ворогам граючи персонажа без однієї ноги.

Самі Netflix поки, що не давали коментарів з приводу даної інформації. Однак джерела Deadline повідомили, що план стрімінгу полягає в тому, щоб повернути зіркове тріо з першої частини та додати нових персонажів. Таким чином у Netflix хочуть створити, свого роду, франшизу фільмів про пограбування, у стилі «Одинадцятки Оушена».

Нагадаємо, що «Червоне повідомлення» було продано в рамках однієї з найбільших пакетних угод у 2018 році, коли Universal і Legendary виграли великий аукціон для задля даного проєкту. Netflix тоді посіла друге місце в цих торгах, однак активізувалася в момент, коли Universal отримала проблеми з бюджетом, який, як повідомляється, становив $200 млн або й більше, включаючи зарплатню зірок. На той час це була найбільша угода для Netflix. До того ж як можна побачити, ця угода виявилася доволі вдалою, адже фільм став найпопулярнішим фільмом на стрімінгу за весь час, отримавши більш ніж 328 млн годин переглядів.

Також ви можете пройти наш «надважкий» тест та перевірити, як добре ви знаєте фільмографію Дуейна Джонсона.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...