Реклама

🎿 В Україні побудують найбільший у Європі завод з виробництва гірськолижного спорядження

Будівництво має завершитись вже наступного року.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🎿 В Україні побудують найбільший у Європі завод з виробництва гірськолижного спорядження
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🎿 В Україні побудують найбільший у Європі завод з виробництва гірськолижного спорядження
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Будівництво має завершитись вже наступного року.

Найбільший завод гірськолижного спорядження

Як повідомили в посольстві Україні в Австрії, вже розпочалось будівництво найбільшого в Європі заводу з виробництва гірськолижного спорядження. Завод знаходитиметься у Вінниці.

За попередніми розрахунками будівництво завершиться наприкінці 2022 року, а повноцінно завод почне працювати у другому кварталі 2023 року. Загалом планують щороку виробляти 500 тисяч одиниць лиж, 650 пар лижних черевиків та більш ніж мільйон лижних кріплень.

Будівництво проходитиме в індустріальному парку «Вінтерспорт». Парк займає площу близько 250 000 квадратних метрів, 42 тисячі з яких займатимуть промислові та адміністративні будівлі.

Проєкт реалізують завдяки австрійській компанії HEAD International Holding GmbH. Завод з виробництва гірськолижного спорядження стане найбільшим проєктом компанії — на будівництво виділили $90 мільйонів.

Читайте також: 🔞 «Я оголююсь за гроші»: як працює OnlyFans — реальний досвід  

Що ще виробляють в Україні?

Нещодавно стало відомо? Renault почне збирати автомобілі в Україні на території АвтоЗАЗ, що французька автокомпанія Renault планує виробляти автомобілі на Запорізькому автомобілебудівному заводі.

Для цього на ЗАЗ провели модернізацію території й відтепер вона повністю відповідає міжнародним стандартам якості Groupe Renault. Машини Renault вироблені у Запоріжжі матимуть позначку Made in Ukraine.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...