Реклама

У подорож всією сім’єю: кращі місця Туреччини

Вирушаючи в подорож з дітьми, батьки повинні враховувати багато факторів, щоб не тільки дорослим, але й малюкам було на курорті комфортно. Які напрямки Туреччини ідеально підходять для сімейних канікул, читайте в нашій статті.
Čytaty latynkoju
У подорож всією сім’єю: кращі місця Туреччини
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. У подорож всією сім’єю: кращі місця Туреччини
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Вирушаючи в подорож з дітьми, батьки повинні враховувати багато факторів, щоб не тільки дорослим, але й малюкам було на курорті комфортно. Які напрямки Туреччини ідеально підходять для сімейних канікул, читайте в нашій статті.

Анталія

Популярний морський курорт на Середземноморському узбережжі і один з головних центрів пляжного відпочинку Туреччини, інфраструктура якого орієнтована на сімейні пари і відпочинок з дітьми. В Анталії на вас чекає якісний сервіс (послуги аніматорів, дитяче меню, ігрові кімнати, дитячі басейни) і розваги для будь-якого віку. Обов’язково відвідайте дельфінарій і аквапарк, прогуляйтеся музеями, сходіть з дітьми в парки розваг. Великим плюсом для туристів є наявність в місті аеропорту, що дозволяє дістатися до місця відпочинку швидко і з усіма зручностями.

Забронювати путівки в Туреччину на сайті bronix.ua/hot-tours/turkey з вильотом з Києва можна за пару кліків. Зручні фільтри допоможуть підібрати тури в Туреччину, які відповідають будь-якому бюджету та бажаному рівню комфорту.

Аланія

Третє за величиною місто провінції Анталія, яке за якістю відпочинку та сервісу може скласти конкуренцію столиці регіону. Гірські хребти утримують холодне повітря, дощ і вітер, тому клімат на курорті м’який і теплий, а пляжний сезон починається набагато раніше, ніж на іншому узбережжі Туреччини, а закінчується в середині осені. Пляжні атракціони, кілька аквапарків і безліч розважальних центрів не дадуть нудьгувати ні малюкам, ні дорослим.

Кемер

Невелике курортне містечко в 40 км від Анталії, оточене хвойними лісами, евкаліптовими гаями, апельсиновими і гранатовими садами. Попри те, що берег і дно в Кемері кам’янисті та у воду краще заходити у спеціальному взутті, курорт приваблює туристів чистим повітрям і неймовірними пейзажами. З малюками можна відвідати місцевий аквапарк, тематичний парк динозаврів, піднятися канатною дорогою на гору Тахтали.

Белек

Курорт на Середземному морі, який славиться люксовими готелями, полями для гольфу, пологими піщаними пляжами, ласкавим морем і орієнтований, в основному, на респектабельних туристів. Для сімейного відпочинку в готелях створені всі умови: ігрові кімнати з вихователем, де можна залишити малюка, поки ви насолоджуєтеся сонцем, дитячі міні-клуби з аніматорами, ігрові майданчики, аквапарки. Головне місце розваг — знаменитий парк атракціонів «Земля легенд», який називають «турецьким Діснейлендом».

Фетхіє

Середземноморський курорт, який став улюбленим місцем відпочинку сімей з маленькими дітьми. Через морський бриз та численні ліси навіть у спекотні літні місяці тут немає виснажливої ​​спеки. Популярність цьому куточку Туреччини принесли два унікальних місця — Черепаший пляж і Долина метеликів. Для веселих розваг побудовані три аквапарки.

Замовляйте турпоїздку в Туреччину на офіційному сайті «Бронікс» і вирушайте у захопливу подорож. Бажаємо відмінних сімейних канікул на морі!

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...