Реклама

🤤 Показали зображення MacBook Air з чипами M2: нові кольори та більша потужність

Нові ноутбуки можуть з'явитись вже цієї осені.
Čytaty latynkoju
🤤 Показали зображення MacBook Air з чипами M2: нові кольори та більша потужність
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤤 Показали зображення MacBook Air з чипами M2: нові кольори та більша потужність
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Нові ноутбуки можуть з'явитись вже цієї осені.

MacBook Air з M2

Блогер Джон Проссер, який відомий завдяки своїм передбаченням щодо нових релізів Apple, показав можливий дизайн нових MacBook Air з чипами M2. За словами блогера він особисто бачив нові ноутбуки й зробив їхні максимально точні рендери.

Нові MacBook Air робитимуть одразу у семи кольорах, як це має бути? Показали можливий дизайн нових iMac — додали нові кольори з новими iMac. Корпус виглядає тонше та має два порти USB-C з кожного боку. Однією з найнезвичніших змін є білі рамки навколо екрану та клавіатура.

Цікавим нововведенням є спеціальні вбудовані гумові прокладки замість чотирьох підставок.

Коли саме очікувати на вихід нових MacBook Air — наразі ще точно невідомо. Однак блогер впевнений, що реліз може відбутись вже восени цього року.

Читайте також: 💻 Apple презентувала нове покоління MacBook на базі власних чіпів — до 17 годин автономності

Про чипи М2

За чутками Apple вже протягом деякого часу веде активну розробку нових чипів Silicon M2. Очікується, що перші поставки будуть у липні цього року й вже восени будуть повноцінні пристрої.

М2 працюватимуть на кристалі, що має центральний процесор, графічний процесора та оперативну пам’ять. Головною особливістю чипів стане те, що вони зможуть підтримувати більш ніж два порти Thunderbolt та використовувати одразу декілька зовнішніх дисплеїв. Також існує імовірність, що з новими чипами повернуться? Apple може замінити тач-бар MacBook Pro 2021 на MagSafe зарядні порти з MagSafe.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...