Реклама

😰 Sony: дефіцит PlayStation 5 буде до кінця 2022 року

На це вплинула панедмія.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
😰 Sony: дефіцит PlayStation 5 буде до кінця 2022 року
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😰 Sony: дефіцит PlayStation 5 буде до кінця 2022 року
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
На це вплинула панедмія.

Дефіцит PlayStation 5

Через спалах вірусу COVID-19 у світі почались перебої з постачанням необхідних деталей для консолей, смартфонів, електрокарів та іншої техніки. Водночас через самоізоляцію у людей різко збільшився попит на відеоігри — в Україні консолі стали? Що купляли українці в 2020 році — консолі та товари для дому одними з найпопулярніших товарів, а PlayStation взагалі довелось збільшити? Sony збільшить виробництво PlayStation 5 через великий попит свої обсяги виробництва.

Однак великі компанії все одно не можуть задовільнити таку кількість охочих. По всьому світові довелось відкладали великі релізи через нестачу необхідних деталей.

Компанія навіть повідомила аналітиків, що дефіцит PlayStation 5 може тривати аж до кінця 2022 року. Наразі Sony продала 7,8 мільйона консолей і ще планує продати загалом приблизно 14,8 мільйона до кінця фінансового року.

Читайте також: 🎮 Чверть століття разом з PlayStation

На думку фінансового директора компанії Хірокі Тотокі, попит на консолі буде тільки більшати протягом року і навіть при збільшенні виробництва цього буде недостатньо, аби задовільнити увесь попит.

Однак у Sony визнали, що через поступове зменшення карантинних обмежень у деяких країнах почала зменшуватись активність користувачів. Кількість гравців до кінця першого кварталу зменшилась зі 114 до 109 мільйонів.

Очікується, що для боротьби з дефіцитом Sony навіть виробить оновлену PlayStation 5, яка матиме дещо іншу складову, про це ми розповідали тут? Sony випустить оновлену PlayStation 5 з іншими деталями: боротьба з дефіціитом.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...